Interieur

Originele slaapkamers

Ben je toe aan een slaapkamer make-over, maar weet je niet welke kant je uit wilt gaan?Je wilt iets totaal anders, een compleet nieuw concept? En het mag een beetje apart zijn?

Dan hebben wij de oplossing. We zochten en vonden voor jullie originele slaapkamers die eruit springen, qua stijl, kleur en originaliteit.Laat je verrassen en inspireren door slaapkamers die betoveren en wie weet, slaap jij binnenkort ook wel in zo’n pareltje.

*Ben je artistiek aangelegd en kun je de Michelangelo in jou niet loslaten? Ga dan voor deze kunstige slaapkamer met een wow-effect, die net uit de geschiedenis lijkt gestapt. Met elementen uit de barok, muren in grijs- en beigetinten en kussens in zijde, lijkt het net alsof je in een Middeleeuws tafereel bent beland. Of het de slaap bevordert weten we niet, maar bijzonder is het wel.

*Duizend- en één nacht is nooit ver weg, in deze Alladin slaapkamer. Met een overdaad aan luxueuze stoffen en exotische kleuren, waan je je een prinses in een Oosters paleis, al zijn we niet echt zeker van de ruimte van het bed. Die mocht voor ons nét iets groter zijn…

*Een decor als achterwand doet het altijd goed, om een slaapkamer een geheel nieuwe uitstraling te geven. Kijk maar de twee voorbeelden. De ene is superleuk voor de kinderkamer, met een decor van dolfijnen en met de combinatie van de kleuren in de kamer, wordt het effect nog groter. Het tweede voorbeeld is onze favoriet en doet je zo wegdromen naar een scène uit een romantische film. De muurprint is zo perfect geplaats, dat het wel lijkt, of je bed werkelijk aan de rand van een idyllisch meer staat…

*Ook de volgende keuze, is er eentje met effect en zou best een (rebelse) tienerkamer kunnen zijn, die bol staat van fantasie en moderne sprookjes, met het zelfgemaakte woud en dito accessoires. Heel leuk als je graag dingen in mekaar knutselt en het moet gezegd : het resultaat mag er zijn!

*Onder het motto “kunst en kitsch” zijn de twee volgende slaapkamers een waar voorbeeld van een eclectisch allegaartje. Kleuren, patronen, vreemde dieren en andere rariteiten sieren deze kamer, maar wonderwel werkt het geheel. Ook in de tweede kamer, waar het ronde pluche bed de blikvanger is, komt alle gekheid toch heel mooi samen tot een stylish geheel. Bij deze kamers is het wel goed opletten, dat kunst, geen kitsch wordt. Tenzij dat nu net de bedoeling is natuurlijk…

*Nee hoor mannen, we zijn jullie niet vergeten. So totally “ Fifty shades…” deze slaapkamer. Super mannelijk en heel speciaal met de spiegel als grote focuspunt. Strak en sensueel tegelijk.

*Lampjes en lichtjes zijn altijd leuk in een slaapkamer, om een feeërieke sfeer te creëren, maar als het geheel heel mooi gestyled is, wordt het veel meer dan dat. Dan wordt het een oase van rust, waar je zalige nachten kan doorbrengen en je je kan laten wegzweven op een zachte roze wolk.

*Mag het wel romantisch zijn, maar hoeft het allemaal niet zo over the top te gaan? Dan is dit een mooi alternatief. Deze zolder/slaapkamer is door het vele wit en de zachte stoffen, een romantisch plaatje geworden, waar je samen met je lief naar de sterren kan kijken. Heel mooi!

*Afsluiten doen we met de regenboogkamer. Of, hoe je ook positiviteit in de slaapkamer kan brengen. Deze kamer is heel speciaal, met  veel oog voor detail. Kortom, hier wordt je gewoon vrolijk wakker. Gegarandeerd !!

Sweet Dreams !!!

 

Close
/* ]]> */