Decoratie

Originele decoratie

Sommige decoratie is origineel, maar dan heb je decoratie die nog net iets origineler is en eruit springt in ontwerp, uitvoering of gebruikte materialen.

*Wat dacht je van de volgende voorbeelden, in het thema : “plant eens een boompje in huis”, waarbij de boom die geschilderd werd op de muur, het effect creëert van een driedimensionele boom die werkelijk in de kamer groeit, OF de boom op de muur, die samengesteld werd met gevonden takken, op de muur werd gekleefd en met de muur mee werd geschilderd, als lijkt hij uit de muur te groeien.

*Deze keuken is op zijn minst origineel te noemen en lijkt wel weggelopen uit een Hans en Grietje sprookje. Met zijn leistenen middenstuk, donkere kastdeuren en rotsige achtergrond,  geeft het een heel speciale toets aan een wel erg landelijk design.

*Het zeethema in deze badkamer werd wel erg ver doorgetrokken. Je waant je een echte zeemeermin temidden van de golven,  in de met duizenden mozaiëkjes betegelde vloer en muren. Een echt monnikenwerk zo lijkt het ons, maar het resultaat mag er zeker zijn.

*Deze trap, heeft een heel apart design en geeft het gevoel of je net als Alice in Wonderland, aan het eind, in een totaal nieuwe wereld binnen zal treden. Een echte “Stairway to Heaven”, als je het ons vraagt…

*Wil je helemaal het “back to nature” gevoel behouden? Schaf je dan dit MOS –badmatje aan. Een zachter tapijtje bestaat er niet én bovendien is dit een super leuk idee, want je hoeft je voeten helemaal niet af te drogen als je uit bad stapt. Het badwater houdt het mos namelijk lekker groen!

*Een groepje keien naast je bed?? Nee hoor, dit voetmatje lijkt er sprekend op, maar gelukkig is het de donzige versie van het origineel.

*On top of the world, in deze moderne boomhut. Supermodern design in een heel aparte setting. Zelfs de divan slingert zich een weg tussen de bomen. Heel apart!

*Tenslotte nog een aantal super coole kastopstellingen, die we jullie niet willen onthouden.

Leuke ideetjes opgedaan? Meer zien?

https://www.pinterest.com/tilleverdonck/originele-decoratie-en-interieur/

 

Close
/* ]]> */