Interieur

Origineel en klassevol: Een tapijtje van Moooi

moooi

Het wordt weer die tijd van het jaar, waar we lekker binnen cocoonen, met een dekentje en heerlijk warme stoffen, om de warmte van de zomer bij te houden.

Ook onze voeten vragen zo’n verwennerij en wat is er leuker dan ze te laten rusten op een heerlijk zacht tapijt?

Een tapijt heeft voor sommigen dan ook vooral een functionele waarde, maar voor anderen moet een tapijt ook karakter uitstralen en een verlenging zijn van hun persoonlijkheid of die van hun interieur.

Zo’n tapijten vindt je bij Moooi.

Moooi is een merk dat staat voor origineel design en innovatieve uitstraling. Niet enkel brengen ze iconische interieurstukken in de wereld van meubels en verlichting, ook hun tapijtencollectie straalt spanning en inspiratie uit.

De verschillende collecties bieden de klant dan ook unieke en adembenemende designs, gaande van tapijten die de handtekening dragen van bekende ontwerpers, maar ook tal van nieuwe designers krijgen er een plekje en je kan er zelfs je eigen ontwerp samenstellen.

De Moooi tapijten zijn er voor een uiteenlopend publiek, voor zij die net dat beetje exclusiviteit willen, tot zij die een uniek design willen om een ruimte extra in de verf te zetten, tot de gewone man in de straat die wel houdt van kwaliteit met een mooi design.

Welke collecties mag je verwachten?

De “signature” collectie

Deze uniek tapijtencollectie staat vooral in het teken van artistieke en ornamentale stukken, die een sterke persoonlijkheid uitstralen. Een tapijt uit deze collectie beheerst de ruimte en zijn omgeving helemaal. De surrealistische en oogstrelende designs zijn diep, intens en in beweging en zuigen je als bewonderaar helemaal mee in hun verhaal.

De Moooi “works” collectie

Deze collectie is toegankelijk voor elk interieur. De tapijten zijn verfijnd, rustig en stijlvol en passen zich perfect aan in je interieur. De kleuren en samenstelling, structuur en warmte zullen elk interieur inpakken.

De “gepersonaliseerde” collectie

Bij Moooi heb je ook de mogelijkheid om zelf je stempel te drukken op je tapijt. Door de hoogtechnologische printmogelijkheden, is het mogelijk om een persoonlijke toets te geven aan je tapijt en je interieur.

Ga zeker eens een kijkje nemen in de wereld van Moooi en laat je verbazen door hun originele designs en aparte kijk op het tapijt dat straks je voeten zal verwarmen…

Website: http://www.moooicarpets.com/

Close
/* ]]> */