Interieur

ontspannen in een infraroodcabine bij je thuis

ontspanning

Het wordt stilaan kouder buiten; velen onder ons moeten de deur uit om naar het werk te reizen. Als je pech hebt en je niet beschikt over een garage, betekent dit vaak nog het buiten vertoeven om je auto vriesvrij te maken, enzovoort… Kortom, wanneer je weer terug komt van het werk, ben je vast blij om terug in de warmte van je woning te zijn.Wil je optimaal genieten en ontspannen na een koude, vermoeiende dag? Dan kan je misschien opteren om een infraroodcabine te installeren bij je thuis.We weten ondertussen dat infraroodwarmte een energiezuinige en meer plaatselijke verwarming is, die ook wel in verwarmingssystemen voorkomt.De infraroodcabine heeft door haar beperkte ruimte een nog intensere werking.

Het grote voordeel aan infraroodwarmte is, dat deze warmte heel diep het lichaam binnendringt, waar ze haar heilzame werk kan doen, maar dit zonder een verstikkende hitte te verspreiden; De omgeving wordt geleidelijk aan opgewarmd, maar nooit in die mate, dat het onaangenaam aanvoelt. Op die manier kan je intens genieten van een deugddoende warmte, die een diepe ontspanning brengt en zowel de huid als de spieren ten goede komt.Daarnaast is ook aangetoond, dat infraroodwarmte een positief effect heeft op chronische gewricht- en spierpijnen en een natuurlijke pijnstilling teweegbrengt. En ook de vervuiling die we meenemen van buitenaf en opslaan in ons lichaam, wordt via het transpireren voor een groot deel verwijderd.

Tenslotte voor de koukleumen onder ons, infraroodverwarming stimuleert de doorbloeding van de huid, waardoor niet enkel de huid gezuiverd wordt, maar ook een lekker warm gevoel gecreëerd wordt.Infraroodcabines zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, voor kleine en grote behuizing. Heb je één vierkante meter ruimte en een stopcontact ter beschikking? Dan kan ook jij een cabine installeren. Ze is heel makkelijk te installeren en kan ook weer gedemonteerd worden bij verhuis. Je kan je ontspanningsruimte dus overal met je meenemen.

Nog een leuk detail, voor diegenen onder ons die alle tijd willen benutten: de cabines warmen supersnel op (in ongeveer 5 minuten), dus geen tijd verspild om optimaal van je rust te genieten.

 

Wij zijn alvast fan van deze ontspanning op maat!

 

Wil je veel meer weten over de infraroodcabines voor thuisgebruik?

http://www.biozendo.be/

 

 

Plaats een reactie

Close
/* ]]> */