Interieur

Nooit meer sleutels kwijt met elektronisch deurslot

elektronisch deurslot

Behoor jij ook tot de groep van warhoofden die weleens zijn deursleutels vergeet of kwijtspeelt en dan voor een gesloten deur staat? Dan hebben we goed nieuws voor jullie, want vanaf nu hoeft dat geen probleem meer te zijn. Je vervangt gewoon je traditionele deurslot door een nieuw en hoogstaand elektronisch deurslot.

Het Nuki elektronisch deurslot zal je leven zoveel makkelijker maken en de deur zal altijd voor je openen.

Hoe werkt dit dan precies, zal je denken?

Net als zovele toepassingen in en om het huis, werkt ook het slimme slot via, hoe kan het ook anders, je smartphone. Via een app die je download en verbindt met een apparaat dat je vaak gebruikt, kan je de slimme technologie installeren en toepassen op het deurslot.

Dit deurslot wordt aan de binnenzijde van de deur op de bestaande cilinder vastgemaakt en is niet zichtbaar van buitenaf (om te vermijden dat ongenode gasten het systeem ontdekken). Als het verbindingsapparaat zich binnen de vijf meter van het slot bevindt, kan je het slot bedienen via internet, zelfs als je onderweg bent. (heel handig als een gezinslid voor de deur staat en jij nog in de file zit) Op die manier staat niemand nog voor een gesloten deur.

Je kan niet enkel de deur openen met het Nuki smart lock systeem, maar wanneer je weer weg gaat, sluit je ook gewoon weer de deur met een simpele druk op de knop of via de app.

En als je toevallig toch je smartphone verliest, dan kan je een veiligheid voorzien, om de toegang tot de app gewoon te verwijderen.

Maar zelfs zonder telefoon kan je het elektronisch slot openen, want door de functie auto unlock te activeren, opent de deur automatisch als je thuiskomt, zonder het gebruik van je telefoon. Dus als je net boodschappen hebt gedaan, hoef je niet te zoeken naar je telefoon om de deur te ontgrendelen. En met de Lock and go functie, sluit ze ook gewoon, als je weer buiten gaat. Daarnaast kan je ook je deur openen op een bepaald tijdstip, of het licht automatisch uitschakelen als je de woning verlaat.

Het Nuki elektronisch deurslot wordt in een paar minuten geïnstalleerd en gemonteerd op je bestaande cilinder en is onmiddellijk gebruiksklaar, zonder boren en schroeven (zie video website).

Het slot kan door verschillende personen gebruikt worden door gewoon toegangsrecht te verschaffen via de app. Zo kunnen ook je vrienden en familie gewoon bij je binnenstappen, als jij net iets later bent en natuurlijk kan je ook gewoon “zien” wie er op welk moment in je woning aanwezig is en wie het huis verlaat.

Tenslotte is het elektronisch slot ook een veilige oplossing voor oudere mensen die alleen wonen en zich nog moeilijk kunnen verplaatsen. Op deze manier kan iedereen die in de woning moet zijn, zich toegang verschaffen. Dit kan heel handig blijken, als er een gezondheidsprobleem optreedt, waarbij de persoon zelf niet meer tot bij de deur komt.

Kortom, sleutels zijn verleden tijd; vanaf nu gaan we voor het slimme deurslot van Nuki.

Meer weten over of video’s bekijken:

https://nuki.io/nl/

Close
/* ]]> */