Interieur

De nieuwe generatie vloeren voor de badkamer

vloeren voor de badkamer

We brengen steeds meer tijd door in de badkamer. Net omdat de hedendaagse badkamers uitgerust zijn met de meest technologische snufjes, gebruiken we de badkamer voor heel wat meer dan een dagelijkse wasbeurt. Een bezoek aan de badkamer wordt een echte wellness beleving, met de smart water technologie, waarbij alles precies zo ingesteld kan worden zoals jij het wilt, waardoor een douche nemen net dat beetje langer kan duren, uiteraard met waterbesparing.

Ook de inrichting van de badkamer wordt steeds strakker en intelligent functioneel, waarbij alles in het werk wordt gezet om de gebruiker een totaalbeleving te geven.

Door de strakke vormgeving, die ervoor zorgt dat alle elementen in de badkamer naadloos in mekaar overlopen, is het ook nodig om vloeren voor de badkamer te voorzien die perfect bestand zijn tegen water, dat eventueel via de douche in de groeven van de vloer trekt.

Met de nieuwe RCB kunststofvloeren is dat verleden tijd.

Dit nieuwe modulair vloerensysteem combineert de voordelen van laminaat en vinyl en verwerkt het tot een nieuwe stabiele en 100% waterbestendige vloerbedekking voor vochtige ruimtes.

De nieuwe kunststofvloer is niet meer van een echte parketvloer te onderscheiden, maar is zoveel flexibeler en makkelijker in onderhoud.

Elke vloer heeft een uniek 3D design en dito kwaliteit. De speciale beschermende toplaag zorgt ervoor dat de vloer ook perfect bestand is tegen vlekken en krassen.

Urenlang schoonmaken? Helemaal niet. De kunststofvloer kan gewoon met water en een schoonmaakmiddel schoongemaakt worden na elke douchebeurt en vlekken hebben weinig tot geen vat op dit type vloer.

De nieuwe RCB vloer is ook een aanrader voor mensen die in een appartement huizen. Hij is door zijn samenstelling geluidsarm, wat een duidelijk voordeel is als je onderburen hebt.

Ben je soms druk druk in de badkamer? Dan ligt het risico van uitglijden om de hoek, maar ook dat probleem werd verholpen bij deze nieuwe generatie, want door de speciale structuur van de bovenlaag, is uitglijden tot een minimum beperkt.

vloeren voor de badkamer

Last but not least, de RCB vloeren zijn, hoe kan het ook anders, ecologisch en duurzaam. Het schadelijke formaldehyde werd uitgeschakeld waardoor de vloeren milieuvriendelijk en 100% recycleerbaar zijn.

Daarnaast garandeert de anti-bacteriële coating een propere vloer, waarbij bacteriën tot een minimum herleid worden.

 

Meer weten?

http://www.finessefloor.com/nl/rcb-vloeren

Close
/* ]]> */