Hoe verder de 21ste eeuw vordert, hoe meer innovatieve ideeën er op de markt komen, om ons het leven nog makkelijker te maken. Zo zijn er reeds tal van functies in de woning, die we kunnen bedienen met de smartphone en kunnen we vaak al, zonder zelf aanwezig te zijn, heel wat zaken regelen, om steeds de optimale wooncondities te bereiken.

Ook in de keuken worden steeds meer gebruiksvriendelijke toestellen op de markt gebracht, die ervoor zorgen dat we meer kunnen doen, in minder tijd. Maar ook het design van de keuken wordt strakker, minimalistischer en moderner. Inbouwtoestellen worden steeds slimmer en meer geïntegreerd in het ontwerp van de keuken.

Zo heeft ook Miele tijdens de laatste Batibouw dagen uitgepakt met een geheel nieuwe lijn in inbouwtoestellen.

Artline wil door eenvoud de perfectie nastreven en daarom werd het ontwerp voor de toestellen zo minimalistisch mogelijk gehouden.

Strak en rechtlijnig is het thema en een volledige integratie in de keuken. De serie Artline blinkt dan ook uit in zijn greeploze assortiment, waarbij de toestellen helemaal autonoom in de keuken inpassen, zonder de hinderlijke handvaten die de harmonie verstoren.

Het resultaat is een totaal vlakke keukenwand, waarbij de toestellen enkel in kleur nog van de rest van de keuken te onderscheiden zijn. De specifieke kleurschakeringen zorgen voor een klassevolle uitstraling.

Maar uiteraard is er meer dan het strakke lijnenspel.

De bediening van de toestellen verloopt volledig via het digitale voorscherm.

Zo is er de Touch2open knop, die er door een lichte aanraking voor zorgt, dat de ovendeur bijvoorbeeld zachtjes geopend en gesloten wordt in een soepele beweging.

Daarnaast stel je volledig digitaal de juiste functie, programma en temperatuur in, met de handige Direct Sensor.

Net als bij een smartphone, kan je met de M Touch vanaf nu ook makkelijk via het menu dat verschijnt in het scherm,  door de verschillende functies scrollen en met een lichte tik van de vinger, kies je het juiste programma, rechtstreeks op het scherm.

De vaatwasser heeft dan weer de Knock to open technologie meegekregen, waardoor hij met een simpel klopje op de deur (twee om precies te zijn) geopend wordt.

De Artline brengt elegante slimme toestellen in de keuken en in ons leven, die met een enorme souplesse te bedienen zijn  en die naadloos bij de keuken en bij mekaar aansluiten, om u als gebruiker het optimale gebruiksgemak te verzekeren.

Meer weten over de Artline keukentoestellen reeks?

https://www.miele.be/brand/nl/keuken/artline/index.html

Comments are closed.

Close