Ben jij een douchemens of een badmens?

Liever douchen of een warm bad nemen is een persoonlijke voorkeur, maar voor mensen die momenteel een ligbad hebben en dit willen vervangen door een douche, is er goed nieuws.

Kinemagic is een nieuw douchesysteem, voorgesteld op batibouw, dat uw bad in slechts één dag vervangt door een gloednieuwe douche en wat nog mooier is…zonder de vervelende kap- en breekwerken of grote verbouwingswerken.

Kinemagic is een XXL douche, die supermakkelijk te betreden is, heel handig voor mensen die moeilijk te been zijn.

Het zit of ligbad wordt verwijderd met zo min mogelijk breekwerken en het nieuwe douchesysteem wordt stap voor stap opgebouwd, waarbij de grondplaat wordt bevestigd met een stevige lijm.

Van daaruit worden de zijwanden van de douche verder opgebouwd over de bestaande muren heen. Het voordeel hierbij is dat je geen kleurverschillen hebt op de muur van waar het bad vroeger zat.

De douchecabine wordt als het ware in haar geheel over de bestaande muren geplaatst. Daar waar het bad vroeger zat, wordt een waterdichte plaat geplaatst die mooi aansluit op de bodemplaat.

De aansluitingen voor water en kranen worden opnieuw bijgesteld en eens de douchepanelen geplaatst en afgewerkt, zie je helemaal niks meer van de nieuwe aansluitingen.

De kinemagic is een compleet douchesysteem dat naadloos en supersnel over het oude badsysteem wordt geplaatst. Uw nieuwe douche is duurzaam en onderhoudsvriendelijk én binnen de dag gebruiksklaar!

Kinemagic bestaat in verschillende uitvoeringen:

*Serenite

De Serenite douchecabine is ideaal voor senioren, omdat dit type voorzien is van een steungreep, opklapbaar stoeltje en antislipbekleding. Hierdoor behoren valpartijen in de badkamer tot het verleden. De deuren kunnen worden uitgevoerd in 6mm transparant of decoratief veiligheidsglas.

Kinemagic-Serenite

 *Design

Voor mensen die specifieke inrichtingswensen hebben, is de designcollectie de juiste keuze. De douchecabine is compleet ingericht met kranen en een regendouche voor de optimale ontspanning. Daarnaast heeft de klant de keuze uit hoge of halfhoge achterpanelen.

kinedo_kinemagic_design_rechthoek-hoog

 *Essentiel

Ook voor een laag budget heeft Kinemagic een passende productlijn. De Essentiel douche is voorzien van een douchebak, achterpanelen en wanden. Bij deze formule wordt het bestaande kraanwerk (her)gebruikt.

senzup-inloopdouche-kinemagic-essential-slide-575x383

De Kinemagic douchesystemen zijn beschikbaar in 12 lengtematen (120 tot 195 cm) en 3 breedtematen (71, 81 of 91 cm). Standaard worden de douches uitgevoerd in hoog en halfhoge glazen wanden.

Wil je snel en efficiënt overstappen van bad naar douche? Dan is Kinemagic de oplossing voor jou!

Meer weten?

http://www.kinemagic.info/

http://www.snijderinstall.nl/site/sanitair/Kinemagic%20XXL%20douchesysteem%20vervangt%20uw%20bad%20in%201%20dag.20074063.html

Comments are closed.

Close