Exterieur

Merkwaardige huizen op wielen

Dat een huis niet altijd de klassieke woning van steen moet zijn, bewijzen deze pareltjes van mobilhomes.

Jaarlijks vertrekken duizenden mensen in deze rijdende vakantiewoningen op reis. Meestal stellen we ons daarbij de klassieke camper voor, maar de volgende zijn op zijn minst merkwaardig te noemen.

Vandaag nemen we een kijkje in het interieur van deze toch wel speciale woongelegenheden en de creativiteit van zijn bewoners.

  • Ben je een echte zon zee strand fanaat? Geef je camper dan ook dit thema mee. Wat is een betere manier, om je al rijdende voor te bereiden op je vakantiebestemming ?
  • Howdy cow girls and boys ! Deze camper heeft alles om route 66 onveilig te maken. Ga terug in de tijd met dit typisch vintage interieur en je vakantie wordt pure rock en roll !!
  • Deze aluminium look is stoer en mannelijk en onderstreept het kenmerkende materiaal van de back to the sixties camper.
  • Typisch girly, is dan weer deze dressed in pink camper. Met pompons en poefjes in roos leder, kun je zo met vriendinnen op pad om je eigen “Thelma en Louise” thema te beleven.
  • Weet je nog niet waarheen de reis gaat? Dan is deze “road map” camper een goed idee. Het interieur is helemaal aangekleed met routekaarten. Nu nog enkel een darts pijltje en we laten het lot onze weg bepalen.
  • Kampeer je liever in stijl? Dan is deze super de luxe camper iets voor jou. Hier is het al chroom wat blinkt en je voelt je een Hollywood diva on the road .
  • Kan je niet scheiden van je art nouveau meubeltjes ? Dan neem je ze toch gewoon mee! In deze classy chique camper voel je je net als tuis en met zijn donkere parket en retroprint, straalt hij echte klasse uit. Voor de fijnere dames en heren onder ons.
  • Trek je de bergen in ? Dan is dit chaletje op wielen een goeie keuze. Richt je camper helemaal in als een Zwitsers chalet en geniet van een hot cécémel, in dit prachtig warme decor.

Blader door ons album en laat je inspireren, met nog meer aparte huizen op wielen !

 

Close
/* ]]> */