Het is bijna Halloween. Heb jij een feestje gepland? Doe het dan in onvervalste Halloweenstijl. Ontvang jouw gasten in stijl, door niet enkel de kamer, maar ook de tafeldecoratie helemaal te laten baden in Halloweensfeer.

We hebben een aantal leuke ideeën voor jullie op een rijtje gezet, om van jouw Halloweenfeestje een succes te maken.

1)Schaf je de grootste pompoen aan die je kan vinden, hol hem volledig uit en vul hem met ijs en coole drankjes. Als dat geen originele ijsemmer is…Wil je nog meer effect? Leg dan onderaan in de pompoen, een glow in the dark stick en je ijsemmer krijgt een spooky kleurtje.

2)Heb je nog oude wijnglazen, dan kan je deze gebruiken, maar je kan ook gewoon een kijkje nemen in een kringloopwinkel of op een rommelmarkt, om deze special Halloween glazen te maken. Gewoon een laagje glasverf laten aflopen, drogen en je hebt unieke themaglazen.

3)Ga voor een Halloweenparty in één bepaald kleurthema. In het voorbeeld werd paars en zwart als hoofdkleur gebruikt. Alles werd in een zwartpaars jasje gestoken, tot de muffins toe. Glitterspray werd hier onder andere toegepast op de voet van de glazen en de kaarsen. Succes verzekerd met dit Halloweenfeestje in stijl.

4)Maak glitter onderleggers (lijm op perkamentpapier smeren, glitters eroverheen, laten drogen en vorm verwijderen ; zie huisje tuintje boompje).

5)Creëer mummie snackschaaltjes, door ze te omwikkelen met verband en ze te voorzien van nep ogen. Leuk detail op de feesttafel…Je kan ze vullen met snoep, maar je kan er ook theelichtjes in plaatsen.

6)Het volgende hilarisch kwartet kan ook op de partytafel : Snij bij een pompoen de mond uit en steek er een nep gebit in (te vinden in elke carnavalwinkel). De ogen kan je ook uitsnijden of gewoon opkleven. Hier werden daarvoor rode bessen gebruikt.

7)Wil je een feestje in Harry Potter stijl? Maak dan zwevende kaarsen : gebruik hiervoor lege rollen van keukenpapier. Kleef ze rond fake theelichtjes op batterijen, schilder wit en hang op aan nylondraadjes boven de feesttafel of het buffet. Super leuk!

8)Geef kaarsen net dat beetje meer Halloween effect, door met een rode kaars, kaarsvet over een witte kaars te laten lopen. Net echt!

Dit en nog veel meer leuke ideeën om van een Halloween feestje een echt themafeest te maken, vindt je hier :

https://www.pinterest.com/search/pins/?q=diy%20halloween%20party&term_meta%5B%5D=diy%7Cautocomplete%7C2&term_meta%5B%5D=halloween%7Cautocomplete%7C2&term_meta%5B%5D=party%7Cguide%7Cword%7C4&add_refine=party%7Cguide%7Cword%7C4

call2action_post_mag

Download hier

Comments are closed.

Close