We leven met zijn allen meer en vaker buiten. Bij de geringste temperatuurstijging en als ons regenachtig klimaat het toelaat, trekken we naar buiten en vertoeven we in openlucht.

Velen onder ons gaan dan vaak op verplaatsing en genieten van het buitenleven op locatie, maar anderen blijven graag in eigen tuin om zich toe te leggen op tuinieren en het entertainen van gasten.

Wanneer het weer het toelaat, worden dan ook de barbecues bovengehaald en komen we samen met vrienden en familie om samen te genieten van het zonnetje en van elkaar.

Een tuinfeestje kan zo al snel voortduren tot in de vroege uurtjes. Voor de gastheer en gastvrouw is dit niet erg, maar als je gasten ’s nachts nog op pad moeten, wordt dit al snel een minder leuke ervaring.

Tijdens de zomermaanden, wanneer het ’s nachts minder afkoelt, kunnen je gasten  bij gebrek aan een logeerkamer, best overnachten in de tuin in een kampeertent, maar als de temperaturen dalen of als je verrast wordt door een onweer, is een tentje misschien een minder leuk idee.

Maar dat probleem wordt nu opgelost.

Met de Slaaphut ofwel de Camping Pod, een mini-huisje als het ware, blijven je gasten gegarandeerd droog en kan je hen laten genieten van een overnachting in de natuur, maar met de nodige benefits; Glamping in eigen tuin zeg maar!

De slaaphutten zien er super schattig uit en lijken wel uit het hoge Noorden zo in de tuin te vallen. Ze  bestaan in diverse uitvoeringen, van gewone slaapplaats voor een viertal personen, tot luxe-uitvoeringen met keukentje en douche-faciliteiten, de zogenaamde Megapods.

De slaaphutten worden veel gebruikt op kampeerplaatsen en als tijdelijke onderkomens bij het heen en weer trekken tijdens natuurwandelingen, maar uiteraard is je eigen hut in de tuin ook een geweldig idee, om gasten in onder te brengen en/of als je zelf een kampeerervaring wilt opdoen in eigen tuin. De kinderen zullen dit geweldig vinden en je hoeft geen tent meer uit te stallen in de woonkamer!

De slaaphutten kunnen helemaal naar eigen smaak ingericht worden en wil je ze graag als buitensauna gebruiken? Ook dat kan.

Het grote voordeel aan de camping pod is, dat je in tegenstelling tot een tent, gewoon rechtop kunt staan door de originele boogvorm en je daarnaast een echt dak boven je hoofd hebt.

Koud zal je het ook niet snel hebben want de constructie is voldoende geïsoleerd met dubbel glas en in de koudere maanden is een kleine bijverwarming voldoende om het lekker warm te maken.

De afwerking van de hut in Noorse den, geeft je de mogelijkheid om het huisje helemaal naar jouw smaak te schilderen en in te richten.

Ons lijkt het heerlijk om wakker te worden in deze gezellige ruimte, met het geluid van de vogeltjes op de achtergrond. Wat denken jullie?

Wil je deze slaaphutten graag komen bewonderen?

Kom dan op 12, 13 of 14 mei naar de tuindagen van Beervelde en neem alvast en kijkje op:

https://www.onsbad.be/

Comments are closed.

Close