Decoratie

De leukste onder de boom decoratiegeschenken

Het eindejaar nadert met rasse schreden. Slechts iets meer dan een maand zijn we verwijderd van een nieuw jaar.

Tijd om onze geliefden opnieuw te verrassen met leuke (al of niet bruikbare) geschenken.

Massaal gaan we op zoek naar originele en persoonlijke attenties, die niet alledaags en uniek zijn.

Ook wij gingen op zoek naar het perfecte geschenk, maar Huisje Tuintje Boompje zou Huisje Tuintje Boompje niet zijn, als de geschenkjes niet iets met decoratie en inrichting te maken hadden.

We maakten voor jullie een boodschappenlijstje met onze favoriete hebbedingen voor de kerst en verpakten ze met een grote strik.

Onze inspiratie haalden we bij maisons du monde, de toonaangevende website voor trendy wonen.

Wat zouden wij graag van decoratiegeschenekn zien verschijnen onder de kerstboom?

*We houden wel van cocoonen en gezelligheid.

Een lekker warme plaid in imitatiebont vinden wij dan ook een heerlijk cadeau om te geven, maar zeker en vast ook om te krijgen.

plaid

*Kaarsen en kaarsenhouders met hartverwarmende teksten doen het ook altijd goed onder de boom, want in deze tijd van het jaar draait het toch allemaal om love en peace, niet? Dan kan je alvast één iemand gelukkig maken met een leuke wenskaars.

kaarswindlicht

*Voor HEM  en HAAR cadeaus zijn ook nu nog heel populair en worden dan ook vaak gekozen.

Voor HEM kozen we voor een verrassend cadeautje, namelijk een stoer geschenkkoffertje met een setje van 6 porseleinen kopjes, schoteltjes en lepeltjes. Omdat de nieuwe man ook wel van een heerlijk kopje koffie houdt… Het mannelijk design met de leistenen schoteltjes en de afwerking in chroom, past dan weer helemaal in het mannelijk thema.

porseleinen kopjes

porseleinen kopjes

*Leuke cadeautjes voor de inrichting van de Mancave?

De vintage bokhandschoenen vinden wij prachtig en wat dacht je van de heerlijk mannelijke kussens in lederlook? Of de lectuurhouder in metaal en bruin leder? We love it!

*Om HAAR extra te plezieren kozen wij voor de schattige bonbonnières met of zonder kaars, die je achteraf perfect kan gebruiken in de badkamer; vintage en supervrouwelijk!

*De trendy spiegels met vertederende teksten doen het altijd goed in een echte “girls room” en is dus een ideaal geschenkje voor onder de kerstboom.

*Mag het allemaal een tikkeltje decadenter zijn?

Laat je dan helemaal gaan met de “pineapple” trend en kies voor de super de luxe sieradendoos, die ook gewoon heel trendy staat in de woonkamer.

sieradendoos

*Als luxe helemaal jouw ding is, dan zal deze prachtige zonnestraalklok een mooi cadeau vormen voor wie wel van stijl houdt.

Voeg daarbij de elfen vleugels voor een beetje mysterie en je kerst kan niet meer stuk…of toch niet voor de persoon die dit bijzondere geschenk krijgt.

engelenvleugels

*Klein budget en toch een leuk cadeautje geven?

De metalen kandelaartjes in wit/koper passen in elk interieur of wat dacht je van de mega cute eierdopjes die elk ontbijt opfleuren. Maar onze favoriet is toch het grappige vintage wekkertje, waardoor opstaan een stuk leuker wordt.

kandelaartjes

*Wil je graag een stukje van de wereld geven?

Ga dan voor een duizend- en één nacht lamp in metaal met kopereffect, of een decoratief doek met Afrikaans decor.

afrikaans doek

*Is je gast een echte keukenprins(es)? Het servies met dots en strikjes kleurt de ontbijttafel en zal gegarandeerd een glimlach op de lippen van de ontvanger toveren.

porseleinen servies

En is dat niet net de bedoeling van het perfecte geschenk??

Happy shopping !!!

Nog meer shopplezier?

Bron: http://www.maisonsdumonde.com/BE/nl/noel.htm

2 Reacties

  • InoegiousRnse July 31, 2007 Ah yes Dulwich Mum but think of the excitment of being able to shop for brand new holiday clothes, and you could select them online and then send your au pair out to collect them for you. Darling it really is something worth a try, perhaps on your next holiday.

Plaats een reactie

Close
/* ]]> */