Decoratie

Kunstwerken van Cobra Art zetten je interieur in vuur en vlam

cobra art

Heb je pas een nieuw interieur en ben je nog op zoek naar een origineel stuk dat het geheel afmaakt? Of wil je aan je interieur een boost geven, maar wil je hiervoor geen grote werken uitvoeren? Dan is kunst de oplossing.

Kunst bestaat er in tal van uitvoeringen en is gelinkt aan persoonlijke smaak. Wat voor de één kunst is, zal voor de ander maar heel gewoontjes zijn. Er zijn ook mensen die vinden dat kunst zoals ze weleens wordt voorgesteld, oubollig en outdated is. Maar dan hebben ze de kunst van Cobra Art nog niet ontmoet.

Cobra brengt dan ook een geheel nieuw concept in het teken van kunst. Werken met het logo Cobra staan voor ons voor moderne kunst met een vleugje nostalgie.

De moderne schilderijen en fotokunst op plexiglas krijgen een uniek karakter door de bewerking met aparte materialen, zoals liquid gloss, metaalverf en hars.

In samenwerking met de beste nationale en internationale kunstenaars, komen ware pareltjes tot leven, die een bekend portret tot een waar kunstwerk maken.

Op die manier worden gewone schilderijen door middel van speciale stoffen, kleuren en andere toepassingen, naar een hoger niveau getild, dat voor ons absoluut thuishoort bij de betere kunstwerken-klasse.

De fotokunst op plexiglas wordt in samenwerking met de beste fotografen tot stand gebracht en verder ontwikkeld en afgewerkt door diverse kunstenaars, elk met hun eigen persoonlijke inbreng. Daardoor ontstaan kunstwerken die originaliteit en creativiteit uitstralen en die je interieur een geheel nieuw karakter geven, geheel in de stijl die jij wenst.

Want, of je nu een fan bent van vintage, urban art, modern of artistiek, natuurportretten, pop art, of meer houdt van surrealisme, wereldfotografie of hedendaagse kunst, in alle stijlen vindt je er iets naar jouw gading en elk met een eigen uitgesproken karakter.

Je kiest dus altijd voor een uniek stuk bij Cobra, als je gaat voor één van de klassenvolle kunstwerken uit de diverse collecties.

Wij zijn alvast fan!

Wil jij ook je interieur een persoonlijke boost geven? Ga dan snel eens rondneuzen op de webshop van Cobra.

Meer weten?

http://www.cobraart.nl/

Close
/* ]]> */