Exterieur

In de kijker: De tuindagen van Beervelde- herfsteditie

tuindagen van beervelde

Het is weer bijna zover! Hét tuinevenement van Oost-Vlaanderen opent opnieuw zijn deuren.

Van vrijdag 06 tot en met zondag 08 oktober, is het prachtige kasteeldomein van Beervelde wederom the place to be voor alle tuinliefhebbers.

In het voorjaar kan je er al genieten van alles wat huis- en tuindecoratie aangaat en ook deze herfsteditie belooft een groot succes te worden.

Ook nu weer zullen meer dan 230 exposanten je verwelkomen met hun leukste collecties voor het najaar.

Voor zij die al jaren trouw op post zijn, zijn de tuindagen van Beervelde een rode stip in hun agenda. Plantenliefhebbers halen er keer op keer hun hart op bij de aanbieders uit binnen- en buitenland, om de nieuwste aanwinsten binnen te halen, maar ook de toevallige bezoeker, zal er vinden wat hij of zij zoekt tussen het uitgebreide assortiment huis- en tuinartikelen.

Wil je net als de talrijke bezoekers van vorige edities, lekker komen rondsnuisteren tussen de vele decoratie en antiek kraampjes die uitgestald zijn in het park, dan zal je beslist je gading vinden.

Of wil je liever zelf creatief bezig zijn? Ook nu weer kan je deelnemen aan tal van workshops en genieten van het vakmanschap van oude ambachten.

Dit alles in de omkadering van een hapje en een drankje uit de streek, garandeert een super gezellige uitstap te worden.

Herfst is geen herfst zonder de vele soorten paddenstoelen die de kop opsteken en net dat is het thema van deze herfsteditie.

Alle exposanten werken dan ook mee om op hun eigen manier het thema in de verf te zetten en er een paddenstoel-geweldig weekend van te maken.

Zo wordt je ondermeer ondergedompeld in de verwerking van paddenstoelen in allerlei gerechten en leer je meer over welke paddenstoelen wel en niet geschikt zijn.

Maar ook bij de decoratiestanden wordt extra aandacht besteed aan deze guitige herfstwonderen; misschien vindt je wel hier en daar een magisch wezentje dat de paddenstoel als huisje gebruikt of kom je in contact met heksen en trollen…alles kan in deze tijd van het jaar.

Kortom, kom mee genieten van de typische herfstsfeer in een prachtige omgeving en laat je meeslepen in de magie van het najaar.

Weet je nog niet waarheen?

Dan is hier nogmaals het adres:

Park van Beervelde

Beervelde-Dorp 75

9080 Beervelde

Wanneer?

6, 7 en 8 oktober 2017 van 10 tot 17 uur

Wil je meer weten over wat de exposanten voor jullie in petto hebben?

http://www.parkvanbeervelde.be/nl/de_tuindagen

Close
/* ]]> */