Interieur

In de kijker: Libelle Winterfair 2017

Libelle winterfair 2017

Ja, het is alweer die tijd van het jaar! Nu de donkere Allerheiligendagen achter ons liggen, kunnen we weer vol verwachting uitkijken naar de glitterlichtjes van Kerstmis. En wat hoort daar meer bij dan een gezellige kerstmarkt, om op zoek te gaan naar dat favoriete item voor de kerstboom, of de allernieuwste ideetjes op te doen voor een mooie gedekte feesttafel en natuurlijk mag de Christmasshopping niet ontbreken.

Dit alles en nog zoveel meer, kan je komen beleven op de Libelle winterfair.

Libelle winterfair, is dan ook een vaste waarde op de beurskalender en eentje om met stip aan te duiden. Geen verbouwingen en andere huis en tuinwerken, maar pure gezelligheid en ontspanning, in een prachtig winterland.

Op 15, 16, 17, 18 en 19 november staan de deuren van de Nekkerhal Mechelen, wagenwijd open om de tal van bezoekers feestelijk te ontvangen en dit reeds voor de achtste keer.

Meer dan tweehonderd exposanten hebben hun winkeltje uitgestald en bieden er je de leukste en meest originele inspiratie aan voor het komende eindejaar.

Daarnaast kan je ook nu weer deelnemen aan tal van workshops, om je gasten te verrassen, met een feestelijk gedekte tafel of een heerlijk gerecht. Maart ook wat betreft decoratie, kan je er heel wat nieuwe ideeën opdoen, of hoe je een geschenk net die persoonlijke toets kunt geven. En natuurlijk, het mooiste geschenk ben jijzelf, dus staan er ook heel wat verwenmomenten voor een feestelijke outfit voor je klaar.

Even uitblazen na al dat shoppen? Dan kan je nu ook terecht op het mooi versierde Ker(st)misplein, waar je kan genieten van een stukje nostalgie op een heuse kermiscarrousel en de tien meter hoge kerstboom kunt bewonderen, waarin je een persoonlijk berichtje kan hangen voor geliefden en kennissen met de warmste wensen. Je kan er de leukste geschenken winnen en samen met je vriendinnen op de foto, als herinnering aan een onvergetelijke dag.

Kortom, de libelle winterfair moet je gewoon bezoeken, om al helemaal in een feestelijke winterstemming te komen, dus leg die glitteroutfit maar klaar!

Hou dus zeker volgende datums vrij:

woensdag 15 t/m zondag 19 november 2017

OPENINGSUREN

dagelijks geopend van 10u tot 18u

Place to be:

Nekkerhal MECHELEN

Autostrade E19: Antwerpen <> Brussel, afrit 9: Mechelen-Noord, borden “Nekker” / richting “Heist-Op-Den-Berg” volgen.

TOEGANGSPRIJZEN

Kassa ter plaatse, volwassenen: € 13 p.p. € 11 p.p. met kortingsbon.

Voorverkoop: € 11 p.p. >>> inclusief “goodie bag”, enkel voor tickets in VVK ! ! ! (op te halen bij het buitengaan vanaf 13u.)

Kinderen t/m 12 jaar: GRATIS toegang*

Meer weten?

officiële website: www.libellewinterfair.be

Close
/* ]]> */