Exterieur

In de kijker: De Bisbeurs 2017

bisbeurs 2017

Nog even en dé bouw- en verbouwbeurs van het moment, De Bisbeurs 2017 opent de deuren.

Van 07 tot en met 15 oktober is Flanders Expo de ontmoetingsplaats voor bouwers en verbouwers van alle leeftijden.

Kom er allerlei inspiratie opdoen bij de meer dan 400 enthousiaste exposanten, die je bijstaan met raad en daad en je wegwijs maken in de wereld van bouwen en renoveren.

Met heel wat nuttige tips en de laatste nieuwe trends en ideeën, worden bouwers en verbouwers geholpen om hun dromen te realiseren met het budget dat ze voor ogen hadden. Kijken en vergelijken is dan ook de boodschap op de bis beurs om jouw droomhuis te creëren.

Naast advies op maat, wordt je op de beurs ook geholpen, om het juiste kostenplaatje te berekenen voor jouw project, de meest geschikte bouwgrond te vinden om je woning neer te zetten, welke bouwmaterialen te gebruiken, maar ook om je binnenruimtes optimaal in te richten en de beste prijs/kwaliteit verhouding te vinden voor de afwerking en zoveel meer.

Heb je nog weinig tot geen idee hoe je jouw bouwproject start, of hoe het totaalplaatje eruit zal zien? Dan kan je de nodige inspiratie opdoen op de beurs, bij de jaarlijkse architectuurwedstrijd, waar tal van architecten hun nieuwste creaties voorstellen.

Dit jaar is het thema dan ook “inbreiding”, met als voornaamste doel, de beschikbare ruimte (die steeds schaarser wordt) creatief en slim te benutten; een idee dat vooral in de steden veel navolging krijgt. Het moet mensen ook aanzetten om weer meer in de steden te wonen, maar met dezelfde levenskwaliteit die men op het platteland verwacht.

Om dat te bereiken, worden steeds meer creatieve oplossingen gezocht om ruimtes te verdelen zonder ze te verkleinen en om elke vierkante centimeter in te zetten voor een nuttig doel.

Het ultieme doel van de nieuwe manier van bouwen, wordt dan ook:

Ruimtes zo indelen dat de levenskwaliteit bewaard blijft

Het leven in de steden opnieuw aantrekkelijk te maken en daarbij hetzelfde comfort te behouden

Het leren samenleven met diverse groepen vanuit een gedeelde visie voor bouwconcepten

Wie dus geïnteresseerd is in de nieuwste bouw- en inrichtingsmethoden, kan de winnende projecten komen bezichtigen op de beurs.

Kortom, al wie de zogenaamde ‘baksteen in de maag’ heeft, kan terecht op de bis beurs.

Waar?

Flanders Expo

Maaltekouter 1

9051 Gent

Wanneer?

Zaterdag 7 tot en met zondag 15 oktober 2017

Week: 13u-18u30

Weekend: 10u-18u30

Vrijdag 13 oktober: 13u-23 uur

(nacht van bis vanaf 18u)

Meer informatie vindt je op:

http://www.bisbeurs.be/

Close
/* ]]> */