Exterieur

Jouw kerstpakketten tip top bezorg met E-safe

e-safe

We kunnen er niet meer omheen, online shoppen zit in de lift. Steeds meer mensen kopen en bestellen producten via internet, bij de talloze online shops. Het is voor onze drukbezette maatschappij dan ook een makkelijke manier om toch te kunnen winkelen en allerlei andere hobby’s en sociale activiteiten hiermee te combineren.

Het enige wat nog een struikelblok vormt is vaak de levering. De meeste leveranciers leveren dan wel snel en ter plaatse, maar dit past vaak niet in onze persoonlijke planning, waardoor je vaak achter je pakket aan moet in één of ander postkantoor of leveringspunt. Niet handig als je snel een artikel in je bezit wilt hebben of als je je kerstshopping artikelen via deze weg te laat ontvangt.

Maar daar is nu een simpele oplossing voor. De E-Safe Pakket/brievenbus.

e-safe

De E-Safe pakketbus is helemaal opgebouwd om jouw pakketjes perfect te ontvangen. Vanaf nu kan je op elk tijdstip jouw pakketten ontvangen, gewoon bij je thuis. Je moet dus geen ruimte meer vrijhouden in je agenda om te wachten op de postbode. Die kan simpelweg via de opgedragen instructies je pakket deponeren in de bus. Je hoeft nadien geen onbedeelde pakketten meer te gaan ophalen en je hoeft ook de buren niet meer te storen met de vraag of zij eventueel het pakket willen aannemen.

Hoe werkt nu zoveel luxe?

De E-Safe pakket/brievenbus is een design brievenbus, die verkrijgbaar is in diverse uitvoeringen en groottes. Hij heeft geen zichtbare openingen en sloten meer, waardoor hij heel strak oogt.

Hij heeft een robuuste uitstraling en is bestand tegen weer en wind (en hij is roestbestendig) en daarnaast is hij ook diefstalwerend door zijn extra beveiliging binnenin.

Doordat de opening zich bovenaan bevindt via een wegdraaiend deksel, kan je optimaal gebruik maken van het volume van de pakketbus, dus ook je iets grotere pakketten komen ongeschonden uit de bus. Daarenboven kan je door de bodemplaat te verwijderen, je volume nog verdubbelen.

De E-Safe kan de volgende types pakketten feilloos ontvangen:

BPOST pakketdozen: 4 – 5 – 6 – 7

POST NL pakketdozen: 1 – 2 – 3 – 4

e-safe

Bevalt je pakket toch niet?

Dan kan je het simpelweg op dezelfde manier terugsturen. Door het cijferslot aan de koerierdienst mee te delen, kan je gewoon je pakket opnieuw deponeren in je bus en de koerier komt het ter plaatse weer ophalen. Geen onnodig werk meer om je producten terug te bezorgen aan de leverancier.

De verschillende modellen van de E-Safe laten je toe om te opteren voor een enkele pakketbus of een combinatie van brievenbus en pakketbus in één. Superhandig toch?

Daarnaast kan je de E-Safe pakketbus helemaal aanpassen aan de stijl van je woning (bijvoorbeeld zelfde kleur ramen, deur enzovoort…)

Jouw kerstpakketten op tijd en perfect geleverd? Geen probleem meer vanaf nu.

Meer weten over de E-Safe pakketbussen?

http://www.esafeparcelboxes.com/nl

Plaats een reactie

Close
/* ]]> */