Cre-a-tief

Jouw eigen wolkenmobiel

Wolkenmobiel
EEen kindje kost geldt, dat weten we allemaal. Zeker als je alles nieuw moet gaan halen en als je een dure smaak hebt. Boven elk wiegje hoort natuurlijk een mobieltje met/zonder muziek. Hier ben je ook al snel wat aan kwijt.

Wil je nu echt origineel zijn en zelf eentje in elkaar steken? Volg dan onderstaande stappen en je zal verstelt staan van het resultaat. Lekker speels en leuk!

In dit voorbeeld wordt gewerkt met wolkjes, maar je kan ook voor hartjes, diertjes , sterretjes etc. gaan. De keuze is aan jou! In dit voorbeeld hangt het ook aan de muur. Dit is ook iets wat je zelf kan kiezen.

Benodigdheden:

  • Naald & draad
  • Stof (met of zonder patroon, kies je zelf) / papier is ook mogelijk
  • Flossdraad, of ander materiaal

Stap 1: Teken de wolkjes (of andere tekening) af op de stof die je hebt gekozen. Doe dit het aantal keer dat je dit wilt.

Stap 2: Knip de vorm uit. Doe het stof dubbel , zodat je 2 in plaats van 1 hebt.Draai de wolkjes om, zodat het potloodlijntje niet zichtbaar is.

Stap 3: Naai de twee wolkjes aan elkaar.

Stap 4: Knip een flosdraad op maat waar de wolkjes aan bevestigd zullen worden. Steek door de achterkanten van de wolkjes , zodat ze plat tegen de muur vallen.

Er zijn genoeg voorbeelden te vinden, hoe je dit kan maken. Veel succes!

 

Close
/* ]]> */