Exterieur

In de kijker : Tuin en sfeer Hasselt

Het is bijna februari ; nog even en de lente is in het land. Hoog tijd dus om te denken aan de tuin en de gezellige dagen die we daar in de loop van het jaar zullen doorbrengen.

Bij een nieuw jaar, horen nieuwe trends. Die trends hebben we voor jullie reeds op een rijtje gezet in een vorig artikel, maar februari geeft ook het startschot van tal van tuinbeurzen, waar je de nieuwe trends ook werkelijk kan voelen en ontdekken.

De eerste tuinbeurs van deze maand is tuin & sfeer Hasselt ; één van de grootste tuinbeurzen van het land. In de Ethias arena wordt meer dan 12 000 vierkante meter, omgetoverd tot één grote tuin.

van 19 tot en met 21 februari 2016, kan je er genieten van allerlei tuinplezier en de nieuwste trends op het vlak van buiten leven en beleven.

Een wereld van toontuinen zo groot als stadstuinen liggen er in alle pracht en praal te kijk, gecreëerd door de beste tuinontwerpers, ingevuld met een spectaculaire verzameling van alle nieuwe trends voor tuin en decoratie, architectuur, outdoor design, kunst, sfeer, gezelligheid, lifestyle, wellness enzovoort.

Wat vindt je terug op de editie van 2016?

*Een volledige Outdoor living ervaring, met onder andere, luxe buitenhaarden, die je terras omtoveren tot een extra woonkamer en dit tot diep in de nacht.

*Natuurbewust Design

De natuur, gecombineerd met high tech elementen zal je zeker ook terug vinden op de beurs, waarbij rust en respect voor de natuur, hand in hand gaan met het hoogste comfort. Kortom, 100% privacy en 200% eigentijdse look.

In deze strakke vormgegeven tuinen lopen binnen en buiten geruisloos in elkaar over. De natuur is heel dichtbij, waardoor zelfs de glazen serre het gevoel geeft van buiten te zijn. De natuur is iets om zuinig op te zijn. Daarom wordt er op de Tuinbeurs aan ieder detail aandacht gegeven.

*Duurzame materialen en design ; op en top maatwerk en natuurlijke producten van poort tot pot.

*De kantoortuin

Dat er steeds meer van thuis uit gewerkt wordt, zorgt ervoor dat ook de tuin aangepast wordt aan dit thema. Als een verlenging van de woning, wordt een kantoor buiten gecreëerd, waarbij je niks moet missen van de tuin, terwijl je aan het werk bent. Kom het ontdekken op de beurs.

*Daarnaast kom je alles te weten over :

-de Mini-Maxituin

-Tuindecoratie

-De geheime tuin

-Tuinaanleg en onderhoud

-Waterelementen

-Tuinkamers enzovoort en zo verder…

Kortom, kom gewoon snel een kijkje nemen en laat je verwonderen en inspireren.

De beurs gaat door in Hasselt :

Ethias Arena – Grenslandhallen Hasselt

Gouverneur Verwilghensingel 70

3500 Hasselt

www.grenslandhallen.be

  • Vrijdag 19 februari: 15u00 – 23u00, Nocturne vanaf 19u00
  • Zaterdag 20 februari: 10u00 – 19u00
  • Zondag 21 februari: 10u00 – 19u00

Inkomprijzen:

Volwassenen: 9,50 Euro

60 +: 8,00 Euro

Kinderen -14 jaar: GRATIS

Gehandicapte personen en hun begeleiders: GRATIS

Meer weten?? http://www.tuin-sfeer.be/

call2action_post_mag

Download hier

Close
/* ]]> */