EElk kind (en ook wel heel wat volwassenen) houden enorm veel van  boomhutten. Het is een plaats voor zichzelf , waar ze ten volle kunnen genieten van de natuur en hun eigen persoonlijke stekje.

Heel wat boomhutten zijn gewoon typische hutten zoals we er al veel hebben gezien. Maar wat zou jou kind ervan vinden, moest er een boomhut zoals hieronder in de tuin staan? Geweldig toch?

Er worden tegenwoordig ook heel wat tree houses gemaakt met prachtige ontwerpen, die niet alleen meer voor kinderen dienen om te spelen, maar vaak willen volwassenen ook een boomhut in hun tuin. Dit om te ontspannen, gezellige momenten in beleven, onderonsjes te organiseren of ook gewoon voor hun kinderen te laten ravotten. Er zit nog altijd een kind in elk van ons, toch?

Wij hebben hieronder enkel boomhutten die toch wel een sprookjesachtig gevoel geven of heel speels zijn om jouw tuin mee op te fleuren. Er zijn heel wat ontwerpen terug te vinden en je kan dit maken zoals je zelf wil, wil je het stoer of wil je het wat girly-achtig hebben, de keuze is volledig aan jezelf.

Comments are closed.

Close