Het wordt weer die tijd van het jaar, waar we met duizenden vakantie nemen; vaak in het buitenland, ver weg van huis. Dat huis is dan overgeleverd aan de minder goede bedoelingen van bepaalde burgers, die deze tijd handig gebruiken om hun slag te slaan.

Niet altijd zijn we even voorzichtig als het gaat om het veilig achterlaten van onze woning. Zo laten we weleens in onze haast, waardevolle zaken in het zicht liggen, of vergeten we zelfs deuren te sluiten.

Om die vergetelheden te vermijden, is het geen overbodige luxe om na te denken over de aanschaf van een betrouwbare waakhond, om je bezittingen te beschermen als je buitenshuis bent.

Deze bewaker bestaat in de vorm van een super de luxe alarminstallatie, die je een vakantie zonder zorgen bezorgt.

Het Verisure alarmsysteem is het broertje dat je 100% kunt vertrouwen; het neusje van de zalm in inbraakbeveiliging.

Niet enkel biedt het je een totale bescherming tegen allerlei soorten noodsituaties, dit systeem ziet, hoort, voelt en spreekt!

*Zelfs bij de minste schok pikken de slimme schoksensoren elke vorm van trilling op nog voor er een inbraak plaatsvindt en zetten het systeem in werking.

*Wanneer het alarm werkelijk afgaat, worden automatisch verschillende foto’s gemaakt van de woning, die enige onrust onmiddellijk melden. U kan trouwens ook zelf uw woning vanop afstand in de gaten houden en regelmatig foto’s nemen.

*Bent u toch het slachtoffer van inbrekers? Dan kan u door middel van de voicebox alsnog de ongenode gasten afschrikken; deze voicebox bevindt zich in de woning en is verbonden met de alarmoperator, die via de speaker rechtstreeks in de woning kan spreken en luisteren; een inbreker zal niet erg geneigd zijn om te wachten tot de politie komt als dit aangekondigd wordt via een onbekende stem en zal snel het hazenpad kiezen.

Deze verbondenheid met een speciale meldkamer en de mogelijkheid om alles vanop afstand te bedienen, geeft de vakantiegangers een veilig gevoel.

Daarnaast is het systeem makkelijk te bedienen en vraagt het weinig aanpassing aan de woning, waardoor het binnen ieders mogelijkheden ligt, om een veilige woning te creëren.

Meer weten over het alarmsysteem?

https://www.verisure.be/nl/?rd=true

Opmerking plaatsen

Close