Interieur

Genieten en sporten bij jou thuis: Swimspa

swimspa

Ben jij een sportief persoon? Maar heb je door de drukke bezigheden op en om het werk, geen tijd meer om nog uren in de fitness door te brengen? Of wil je gewoon na het werk nog even languit genieten van een verkwikkende wellness, zonder daarvoor een verplaatsing te regelen?

Dan is de Swimspa echt iets voor jou.

De Swim- of zwemspa, heeft precies wat u zoekt, als je op je eigen tempo wilt werken aan je conditie en tegelijkertijd nood hebt aan ontspanning. En dat alleen of samen met de rest van het gezin.

De Swimspa heeft namelijk het beste van beide werelden; niet alleen is hij uitgerust met een jacuzzi om heerlijk te ontspannen, hij heeft ook een zwemfunctie, waardoor je naar hartenlust nog enkele baantjes kunt trekken na een zware werkdag.

De Swimspa’s bestaan in diverse uitvoeringen, voor de eeuwige sportieveling, maar ook voor de gematigde sporter die ernaast heerlijk wil relaxen, met een drankje in de hand en in het gezelschap van anderen. En de Swimspa heeft zelfs een combinatie van dit alles, voor de meer passieve sporter, die rustig kan toekijken aan de ene zijde, terwijl aan de andere zijde stevig doorgezwommen wordt.

Ben je echter een doorwinterde zwemmer? Dan bestaat er zelfs een speciale zwemspa voor doorgedreven trainingen, met extra stevige tegenstroom. Op die manier kan je ook gewoon in de wintermaanden trainen alsof je dit in open water zou doen.

De Swimspa heeft daarnaast het dubbele voordeel dat hij zowel een masserend effect heeft én dat hij de spieren traint. Geen lange uren in de gym meer, of uren van tevoren opstaan om nog enkele  rondjes te lopen; de Swimspa heeft de capaciteit om volledig te voorzien in een uitgebalanceerd trainingsprogramma én je kan erna gewoon onmiddellijk languit relaxen, zonder ervoor de deur uit te gaan.

De Swimspa vormt een mooi onderdeel van je wellness thuisprogramma, om zowel binnen als buiten te genieten, ontspannen en nu ook te sporten, waar en wanneer jij het wilt.

Wil je veel meer weten over de verschillende Swimspa’s en hun kenmerken? Ga dan snel naar:

https://www.gervi.be/swimspas.html

Of kom de zwemspa’s zelf ontdekken, op de beurs:

http://woonestetika.com/

Close
/* ]]> */