Het is februari. We kunnen het voorjaar reeds ruiken en dat resulteert in een make over van oude spullen, maar ook in de aanschaf van nieuwe en hippe spulletjes die ons interieur een frisse boost geven.

Er is heel wat nieuws op de markt en één van de nieuwe trends, of liever een trend die zich steeds meer doorzet, is het recycleren van oude materialen naar nieuwe, moderne gebruiksvoorwerpen.

In de interieurwereld wordt ook op deze nieuwe trend ingespeeld door heel wat meubelmerken.

Zo heeft het Deense meubelmerk FYN een speelse collectie kastjes op de markt gebracht die helemaal in het teken staan van het voorjaar.

ladekast fyn

Met hun frisse kleurtjes en speelse opstelling brengen ze kleur en nieuw leven in de kamer.

FYN brengt met zijn Deense kwaliteit en scherpe prijzen, hedendaags meubilair tot bij ons. De collecties van FYN zijn mooi onderling te combineren, waardoor je een compleet interieur kan samenstellen. De collecties zijn vooral functioneel, gebruiksvriendelijk en scherp geprijsd. ideaal voor een jong, maar trendy budget.

De aparte stijl straat naast rust ook natuur uit, hetgeen helemaal past in de huidige trends op interieurvlak, maar met zijn frisse tonen wordt het helemaal niet saai, maar net vernieuwend en fris. Een greep uit het assortiment is de ladekast met negen laden in afgewerkt hout. Wat onmiddellijk in het oog springt zijn de verschillende kleuren en dessins en de aparte opstelling van de laden, die in diverse formaten uitgevoerd werden.

Om de recyclagetrend nog te benadrukken, werd het kastje afgewerkt met verschillende handgrepen, hetgeen nog meer de unieke stijl van de collectie bestempelt. Het geheel krijgt op deze manier ook meteen een vintage kantje waar we erg van houden.
In dezelfde serie werd ook een handige commode met dertien lades in massief hout gecreëerd, die prachtig staat in elke slaapkamer of jeugdkamer.

ladekast Fynn
Het grappige nachtkastje van FYN werkt het geheel af. Het is een handig opbergmeubeltje voor al die kleine dingen die je dichtbij de hand wilt hebben. Het nachtkastje werd ontworpen in dezelfde stijl als de ladekast en de kommode en staat mooi in combinatie maar ook als zelfstandig meubel staat het perfect in elke interieurstijl.

nachtkastje fyn

Hou je meer van een ietwat strakkere look? Dan kan je ook kiezen voor de collectie kastjes in dezelfde stijl, maar met de kleuren zwart wit en grijs, die zich in een modern interieur helemaal thuis voelen. De kastjes hebben net als de bovenstaande collectie handige laden in verschillende groottes, waardoor ook hier het speelse effect terugkomt. Zowel in een vrouwelijk als in een mannelijk interieur komen deze praktische kastjes helemaal tot hun recht.

Deze serie bestaat in een hoge uitvoering met 8 diverse laden en in twee kleinere uitvoeringen met respectievelijk 7 en 4 laden.
Wij zijn alvast fan van deze ongecompliceerde meubelcollectie die fun brengt in donkere tijden en de zon laat stralen in de koude wintermaanden.

Wil je nog meer ontdekken van de FYN collectie?

Bron: https://www.bol.com/nl/ra/wonen/nieuwe-collectie-wonen-slapen/9304/N/25152+22560/index.html?page=2

Comments are closed.

Close