Ken je het gevoel? Tijdens de afgelopen zomerse periode, zat je op je appartementje en had je enkel een venstertje om open te zetten, omdat een balkon ontbreekt. Je snakte naar meer buitenlucht en een beetje meer buitenruimte. Nochtans beschik je in je binnenruimte over een onbenutte leefhoek, die vrij donker en helemaal niet gezellig is.

Daar heeft Velux iets op gevonden.

Vanaf nu kan je van die saaie binnenruimte een extra buitenruimte maken!! Je creëert als het ware je eigen buitenterras, eenvoudig, door de plaatsing van het Cabrio balkonvenster.

Hoe werkt dit dan precies?

Het Velux balkonvenster ziet eruit alsof er twee dakvenster boven elkaar geplaatst werden, maar het innovatieve kliksysteem tovert in één twee drie meer frisse lucht en daglicht in de ruimte en wat meer is, je creëert er je eigen balkonnetje mee.

Je opent gewoon je bovenkozijn, duwt het onderkozijn naar buiten toe, klapt de leuningrails naar boven en er ontstaat een instant terrasje.

Je hebt niet enkel je binnenruimte omgetoverd tot een buitenruimte, je hebt ze ook vergroot en je ruimtegevoel uitgebreid. Om maar niet te spreken van het uitzicht dat nu een stuk panoramischer geworden is.

De leuningrails zijn stevig genoeg, waardoor je geen schrik moet hebben dat kleine kinderen zich gaan bezeren en ’s avonds sluit je je balkonnetje gewoon en heb je weer een normaal dakvenster.

Op die manier maak je van elke donkere ruimte een oase van licht en die saaie zolderkamer? Dat is verleden tijd. Nu kan iedereen gewoon genieten van buitenleven, ook als je geen buitenruimte hebt.

En als je dacht dat een velux balkonvenster esthetisch niet past binnen jouw moderne design?

Velux heeft nu ook de binnenafwerking aangepakt, waardoor je kunt opteren voor een afwerking in wit geverfd hout of wit polyurethaan. De versie in hout is behandeld tegen vocht en schimmels en kan met weinig onderhoud (water en vochtige doek) jaren de weersomstandigheden trotseren. Het wit is ook uv-bestendig geschilderd, waardoor de dakvensters hun frisse tint behouden.

Meer weten over deze nieuwigheden?

http://www.velux.be/nl/producten/dakvenster/cabrio-balkonvenster-en-doorstap-naar-dakterras/cabrio-balkonvenster

Opmerking plaatsen

Close