Dat Ikea trendsetter is wisten we al langer. Ook aan het begin van het zomerseizoen, pakt de meubelgigant opnieuw uit met een bruisende collectie. IKEA NIPPRIG.

De collectie staat geheel in het teken van tropische culturen en is een mix van Vietnamese en Indonesische invloeden, gecombineerd met Zweedse duurzaamheid.

Alle artikelen zijn handgemaakt door lokale vakmensen en bestaan uit natuurlijke elementen zoals, waterhyacint, zeegras, bamboe en kokosnoot. Daarenboven is alles vervaardigd uit hernieuwbare materialen.

De meubelen typeren zich door hun ronde vormen in Rotan, een natuurlijk en buigzaam materiaal, wat de typische rondingen oplevert.

Verder in de collectie, treffen we vloerkussens aan, die een natuurlijke warmte uitstralen en uitnodigen tot ontspannen.

De NIPPRIG collectie biedt ook roomdividers aan in bamboe en rotan, om je ruimte op een klassevolle manier te verdelen. Of wat dacht je van de decoratieve opbergmanden, eveneens uit bamboe, zeegras en waterhyacint. Vanaf nu, berg je je spullen niet meer op in een donkere kast, maar gewoon temidden van je interieur.

Bloemen en planten vinden hun plaatsje in de prachtige sierpotten van NIPPRIG. Ze zijn handgeweven en komen in verschillende maten en tinten.

Tenslotte nog een leuke extra. De Ikea fracta tas bestaat nu ook in een NIPPRIG uitgave van zeegras. Mét bijpassende zonnehoed !!!

Let the summer begin en bekijk de volledige collectie op www.ikea.com (Bron : wonenonlinenl)

 

Comments are closed.

Close