Decoratie

De woonhoroscoop

Decoratietrends volgens de sterrenbeelden. De woonhoroscoop, ideaal, als je je eigen interieur een nieuwe look wilt aanmeten, of als je een passend geschenk zoekt, voor een house warming party !!

*De stoere steenbok, houdt van speciale stoffen in natuurtinten, oude meubelen, een open haard en alles wat robuust en stevig is.

steenbok

*Waterman, is verzot op alle laatste nieuwe snufjes en abstracte gadgets op decoratievlak, als het kan in koele metaaltinten en als relaxatie, houdt de waterman van alles wat met massage te maken heeft.

waterman

*De gevoelige vissen, kiezen vaak voor artistieke decoratie in watertinten ; alles wat zacht is en warmte uitstraalt, zoals dikke, donzige tapijten maar ook sprekende kunst.

vissen

*Ram is vurig en dat vindt je ook terug in de decoratie en gadgets, die vaak levendige kleuren bevatten en een jeugdige uitstraling hebben.

ram

*Stier kiest het liefst voor luxe en comfort bij het decoreren. Vaak maken fluffy items en handgemaakte spulletjes hier deel van uit, net als verse bloemen.

stier

*De trendy Tweelingen, zijn op alle vlak trendsetters, zo ook op decoratief vlak. Heldere kleuren, zoals geel, hebben hun voorkeur voor de nieuwste accessoires en elektronica.

tweelingen

*Kreeft wil graag rust en kiest voor comfortabele decoratie items (bv.een super makkelijke loungezetel) in zachte kleuren en warme stoffen. Keywoord : familiale ontspanning.

kreeft

*De leeuw wil graag opvallen, ook in decoratie, met stijlvolle items en stoffen in exotische kleuren (zoals goud en rood). Kaarsen en spiegels kunnen ook bekoren.

leeuw

*Maagd heeft het graag proper. Alles in hout, vintage en glas vinden ze leuk, het liefst in crème- groen en blauwachtige tinten. Ze zijn verzot op allerlei opbergmeubelen.

maagd

*Weegschaal houdt van oriëntaalse luxe en alles wat comfy zit en rust brengt, zoals kaarsen en wierook. Zen en balans zijn de sleutelwoorden.

artinterieur_webshop_776547 weegschaal

*De sensuele Schorpioen ademt mysterie. Allerlei spulletjes in leer en zijde, in diep donkere kleuren, spreekt hen aan.

schorpioen

*Boogschutter ten slotte, houdt van kaarsen en religieuze items, vaak in paars en turkoois en van alles wat met reizen te maken heeft, zoals foto’s, boeken…. (Bron : droomhomenl)

boogschutter

 

Close
/* ]]> */