Interieur

De badkamer in herfstkleuren

Met het najaar voor de deur, zijn we volop bezig om onze woning om te toveren tot een gezellige haven, om lekker te cocoonen.En wat is een betere ruimte om dat te doen, dan de badkamer? Elke dag kom je meerdere keren in deze kamer, om je dag te beginnen of je dag te eindigen. Dan is het dubbel zo leuk, om de seizoenen erdoorheen te laten waaien.

Uiteraard is het onmogelijk om telkens een volledige opstelling te wijzigen, maar ook hier kan je met tal van accessoires heel wat bereiken.

Ook in badkameraccessoires bestaan heel wat gadgets en kleurwisselingen, om de badkamer die warme herfsttoets mee te geven.

Het beste resultaat bereik je met kleur. Koop voor de gelegenheid bijvoorbeeld handdoeken in koper, oranje, rood- en bruintinten. Die, uitgestald in de badkamer, geven al een ongelooflijk verschil van temperatuur in een anders misschien kille badkamer.

Als je daarnaast aangepaste accessoires toevoegt, zoals bijvoorbeeld een douchegordijn met speelse herfstbladeren, een stuk zeep in herfstkleuren, kadertjes met herfstprint enzovoort, komt het thema herfst al helemaal tot zijn recht. Of maak een wandeling in het bos en verzamel allerlei dennenappels, noten, kastanjes en bladeren, die je naderhand mooi etaleert in een vaas. Makkelijk én doeltreffend!

Kaarsen zijn ook een welkom middel om nieuwe sferen te creëren. Ze bestaan in tientallen kleuren én minstens zo belangrijk…geuren. Geurkaarsen met typische warme aroma’s van kruid- of fruitgeuren, geven een instant herfstsfeer en dito gevoel.

Daarnaast kan je ook met je belichting spelen. Vervang je gewone lampen door bijvoorbeeld sfeerlampen, of instaleer een dimmer, om een oase van rust te creëren. Daarnaast kan je ook een aantal koperaccenten toevoegen, die het licht extra gaan reflecteren en voor nog meer warmte zullen zorgen.

Om af te ronden mag je ook jezelf gerust in weldadige herfsttinten wikkelen, zoals een warme, superzachte badjas in wijnrood of okergeel en schaf je vooral die heerlijke bodylotion of geparfumeerde badgel aan in kaneel met appelgeur. Heerlijk toch?!

Hou je vooral niet in, om de zomerse warmte mee naar binnen te nemen en zo je hele huis te baden in een warme herfstgloed.

Bron :

http://www.facq.be/nl/news/tips-voor-een-badkamerinrichting-met-herfstkleuren

call2action_post_mag

Download hier

Close
/* ]]> */