Tuin

Cocoonen in de tuin

cocoonen

In ons gematigd klimaat, kunnen we in de zomer niet altijd genieten van lange, zwoele zomeravonden. Maar dat probleem is nu makkelijk op te lossen, door happy cocooning in huis te halen. Deze sfeerhaard, haalt de warmte in de tuin en zorgt ervoor dat je de zuiderse sferen zelfs tot laat op het jaar in je eigen tuin kan beleven. Het is als het ware een open haard, maar dan gewoon buiten.

De cocoon table heeft zelfs geen rookkanaal, waardoor iedereen dit toestel kan gebruiken.

De behaaglijke gashaard van de Cocoon Table zorgt voor warmte en gezelligheid en zal de zomeravonden op een bijzonder sfeervolle manier ruimschoots verlengen. Hij is ook superveilig, omdat hij samengesteld is uit composiet, dat bestand is tegen extreem hoge temperaturen, maar daarnaast ook de koude trotseert, waardoor je hem het hele jaar door buiten kan laten staan. Ideaal voor een winterse barbecue!

De cocoon table bestaat in verschillende modellen, van vierkant en rechthoekig tot rond en ovaal en is er in verschillende kleuren (zwart, antraciet, taupe, wit en bruin).

Het vuur van de Cocoon Table wordt gevoed door een gashaard met rvs-brander van 19,5 kW of 12kW (bij 24″ vierkant klein), die mooi gecamoufleerd is met optische houtblokken en lavastenen. Daardoor lijkt het vuur op een hout gestookt vlammenspel.

De haard is gemakkelijk te ontsteken door een elektronische ontsteking en de hoogte van de vlam is af te stellen door middel van een draaiknop, beide fijn verwerkt in een rvs bedieningspaneel. De Cocoon Tables worden geleverd inclusief 4 stammetjes, 5,5 kg lavastenen (3,5 kg bij het ronde model), een PVC-beschermhoes en 250 cm CE-goedgekeurde rubberen gasslang.

De prijzen voor een cocoon table variëren van +- 60 euro voor een mini haard op bio-ethanol, 400 euro voor een tafelmodel, tot 500 à 700 euro voor een groot model in composiet of hout.

Wil je meer weten over de verschillende modellen, hun specificaties en de verkoopadressen, ga dan snel naar volgende link :

http://www.happycocooning.com/nl/

Close
/* ]]> */