Decoratie Interieur

Breng licht in het donker met LED mubilair

Licht

Tijdens de donkere wintermaanden, missen we vooral de zon en haar vele lichturen. Vaak verlaten we het huis in het donker en is het alweer donker als we terug thuis komen. Dat zorgt er bij veel mensen voor dat het gebrek aan licht een sombere stemming meebrengt.Tijd voor een beetje lichttherapie dus.Wat dacht je ervan om ’s avonds de lichtjes te ontsteken…van je sofa? Of je salontafeltje? Kortom, verlicht meubilair, om die donkere stemming onmiddellijk te verjagen?

Dat kan met Het LED meubilair van Lumaform. Gaande van tafels, zetels, plantenbakken en andere decoratieve items, die passen in elk interieur, maar die ook je buitenruimte een heel aparte toets geven.Krijg je vrienden over de vloer met Kerstmis of Nieuwjaar en wil je jouw feestruimte extra gezellig en sfeervol maken? Dan zijn de LED sofa’s in combinatie met de LED tafeltjes een absolute aanrader.Ze geven dankzij hun zachte licht in diverse tinten, een magische sfeer aan elke ruimte, waardoor we ons ook tijdens de koude wintermaanden, in een exotisch vakantieoord wanen. Lichttherapie op zijn best dus.

Daarnaast is het niet enkel leuk om het LED meubilair in huis te hebben, het is ook het perfecte kerstgeschenk voor mensen die nood hebben aan een beetje extra licht tijdens deze donkere dagen.De kleuren van het LED meubilair kunnen ingesteld worden naar het thema dat jij wenst, gaande van zachte blauw- en groentinten voor een ontspannende tête a tête, tot vurig rood en oranje voor het eindejaarsfeest. Pas gewoon de kleuren aan, aan de stemming van het moment.Het LED meubilair is geschikt voor binnen- en buitengebruik en kan makkelijk uitgebreid worden voor meerdere personen en divers gebruik.

Wil je weleens iets anders dan een traditionele kerstboom? Dan bestaat er nu ook een LED kerstboom in de collectie, die het plaatje in het LED meubilair helemaal af maakt.Dus, of je nu gaat voor een simpele toets van licht, of ervoor kiest om te baden in het licht tijdens de wintermaanden, met LED meubilair zit je altijd goed en creëer je je eigen oase van warmte en licht waar jij het wilt.Het meubilair wordt ook vaak te huur aangeboden om van elke gelegenheid een feest te maken.

 

Meer weten?

http://www.lumaform.co.uk/

https://www.megagadgets.nl/led-sofa.html

 

Plaats een reactie

Close
/* ]]> */