Exterieur

Bouwen en inrichtingen: Beurzen oktober 2017

beurzen oktober 2017

De afgelopen weken hebben we weer een aantal kleppers van beurzen op het vlak van bouwen, verbouwen en inrichten met jullie gedeeld. Maar naast de grote evenementen, zijn er ook tal van kleinere beurzen die vaak niet moeten onderdoen wat betreft vakmanschap en ook een intiemer en gezelliger kader hebben.

We bekijken  even wat de beurzen oktober 2017 te bieden heeft op het vlak van landelijke beurzen voor de enthousiaste (ver)bouwers.

Van vrijdag 20 oktober tot en met zondag 22 oktober, kan je hiervoor een bezoekje brengen aan de HOME beurs, een interieurevent, waar je alles vindt om je nieuwe stulpje in te richten, gaande van living, salon, keuken, slaapkamer en badkamer, tot hobbyruimte; zo wordt er extra aandacht besteed aan het inrichten van kleinere ruimtes en hoe je deze optimaal kunt gebruiken, wat betreft interieurontwerp, kleur en decoratie.

Kortom, als je toe bent aan een make over van je interieur, of je een nieuwe ruimte wilt personaliseren, moet je vast en zeker een bezoekje brengen aan HOME- interior Event.

Wanneer?

VRIJDAG 20 OKTOBER 2017, 16U – 22U ZATERDAG 21 OKTOBER 2017, 10U – 18U ZONDAG 22 OKTOBER 2017, 10U – 18U

Waar?

WAREGEM EXPO NV

ZUIDERLAAN 20

8790 WAREGEM

056 60 15 83

Bron: http://www.home-event.be/

Ben jij net als zovelen, nog steeds op zoek naar de beste manier om energiezuinig te leven?

Dan kan je wellicht nog meer ideeën opdoen, op de beurs Energie & Habitat, die loopt in de Expo van Namen, eveneens van 20 tot 22 oktober.

Omdat ook in Wallonië nog niet alles geweten is rond energiezuinig leven, werd de beurs in het leven geroepen, om duidelijkheid te brengen.

Je kan er kennismaken met meer dan 150 experts op het vlak van energieprestatieproducten en diensten en je kan er deelnemen aan informatiesessies, lezingen en productdemo’s over het onderwerp dat ons allemaal bezighoudt, namelijk energie.

Je kunt er dan ook alle nieuwigheden ontdekken en ideeën uitwisselen over de uitdagingen die voor ons liggen rond duurzaam bouwen.  Ook een individuele adviessessie is mogelijk.

Ben je geïnteresseerd in het onderwerp?

Bezoek dan de beurs.

Wanneer?

Vrijdag 20 okt. 10-21u

Zaterdag 21 okt. 10-19 u

Zondag 22 okt. 10-19 u

Waar?

Namur Expo – Avenue Sergent Vrithoff, 2 – 5000 Namur

Bron:

http://www.energie-habitat.be/nl

We sluiten oktober af op de beurs WOONESTHETICA.

Hier wordt de inrichting van de woning tot in de kleinste details aangepakt. Wil je een woning tot in de puntjes afwerken en inrichten? En ben je op zoek naar net dat beetje meer of dat object dat jouw ruimte dat beetje extra geeft? Dan brengt Woonesthetica raad. Je kan er terecht voor heel wat exclusieve decoratie, stoffen, innovatieve domotica technieken en zoveel meer, om je woning helemaal te vernieuwen. Van detail tot totaalconcept, hier vindt je alles voor een uitzonderlijk interieur.

Wanneer?

van 28 oktober tot en met 5 november 2017 in de Limburghal in Genk

Openingsuren

Zaterdag 28 oktober tot en met donderdag 02 november: 13 tot 18.30 u

Vrijdag 03 november: 13 tot 23 uur!

Zaterdag en zondag aansluitend van 13 tot 18.30 u

Waar?

Limburghal, Jaarbeurslaan 6,

3600 Genk

Bron:

http://woonestetika.com/

http://woonestetika.com/

Plaats een reactie

Close
/* ]]> */