Exterieur

De Bohemian summer is terug

Bohemian

De zomer komt eraan, zoveel is zeker. Heerlijke temperaturen, een zacht briesje, alles geeft aan dat de zomer nier veraf meer is. Dat vraagt natuurlijk om zomerse interieurs en zonnige decoratie ideeën. En wat is er zomerser dan de Bohemian woonstijl?

Bohemian was vorig jaar al een echte hit op interieurvlak en deze stijl zet zich nu nog meer door. De prints worden nog drukker en verschillende patronen worden nog meer gecombineerd, dat het bijna ondraaglijk wordt, maar…het werkt nog steeds!

De lente en zomermaanden zijn dan ook de uitgelezen momenten om kennis te maken met deze uitbundige stijl, die vooral leven en vrolijkheid uitstraalt.

De bohemian style anno 2017 staat er helemaal met een eclectische mix van kleuren en dessins, ronde lijnen en natuurlijke materialen, die als het ware uit een duizend- en-één nacht sprookje lijken te stappen en een bruisende zomer voorspellen.

Ga voor unieke, met de hand gemaakte items in natuurlijke, luchtige materialen en kies deze zomer voor een bonte mengeling van kleuren en drukke prints. Het kan allemaal, want het is nu éénmaal zomers en kleurrijk.

Combineer bohemian kussens en stoffen met de kalme eenvoud van rotan en waan je in tropische sferen.

Geniet van een zuiders gedekte tafel met natuurlijke mandjes en extravagante serviezen. Zelfs servetten en bestek zijn helemaal aangepast aan het thema.

Of wat dacht je van een heerlijke picknick op één van de zomerse vloerkleden, gevolgd door een heerlijke duik in het water, om daarna uit te rusten op een eclectisch strandlaken?

Deze zomer kan het allemaal en hoef je je uitbundige zelf niet in te houden.

Eindig een warme zomerdag met de warme sfeer van kaarslicht, gevat in bohemian kaarshouders en oosterse lantaarntjes die de meest mysterieuze patronen creëren op het plafond of ga voor verlichtingselementen in lampionvorm en authentieke elementen, die kleur aan je avonden geven en het licht in je laten stralen.

Kortom, wij zijn helemaal mee met de nieuwste zomercollectie in de bohemian style waar we zo van houden en die puur zomer uitstraalt.

En jij?

Meer weten?

http://www.ikea.com/be/nl/catalog/categories/seasonal/summer/?icid=be|ic|bluebar_nl|summer_nl

Close
/* ]]> */