Interieur

Binnenkijken bij designers

Interieurdesigners komen uit alle hoeken van de wereld en drukken zo in meer of mindere mate hun stempel op onze hedendaagse interieurtrends.

De volgende vijf designers deden net dat en we vonden het een leuk idee om even bij hen, of tenminste bij enkele van hun designs binnen te kijken.

1*De eerste designer, Philippe Starck, is een fransman. Hij houdt van een simpel design, maar wil dat elk detail deel uitmaakt van het grotere geheel en die “details” komen vaak heel verrassend uit de hoek.

paradise-du-fruit philippe stark

2*Designer nummer twee, Karim Rashid, brengt met zijn zuiderse roots, veel vloeiende vormen in zijn inrichting. Veel zaken hebben een grote symbolische waarde en zijn design artikelen, zijn vaak transparant en in plastic.

pharmacy-green-design karim smart-ologic-corian-living karim

3*De Spaanse designer Patricia Urquiola, kiest dan weer voor een traditionele, stijlvolle inrichting, die in alles in verbinding staat met de natuur en natuurlijke producten.

whotels-design2 patricia urquiola whotels-design3 patricia urquiola

4*Thierry W. Despont, is een oude rot in het vak en creëert pure luxe met wijde decors, waarin veel en warm hout gebruikt wordt, in combinatie met talrijke lampen en lichtpunten.

swiss-chalet2 thierry w despont swiss-chalet4 thierry w despont

5*Nummer vijf is een duo, namelijk Catherine & Thomas Widawska. Hun interieurs zijn jong, modern en soms een beetje futuristisch, met veel luchtige aspecten, open ruimtes en frisse kleuren. (Bron : homeditcom)

apartment-in-warsaw2 catherine & thomas widawska apartment-in-warsaw4 catherine & thomas widawska

Close
/* ]]> */