Nu de vakantie op zijn eind loopt, krijgen we opnieuw zin om ons interieur aan te passen aan het komende seizoen; de herfst is nog niet helemaal in het land, maar ligt wel reeds in de  verte te lonken. Misschien ben je nog helemaal in vakantiestemming en is de herfst nog een ver van mijn bed show, maar voor zijn die wel reeds konden genieten van een deugddoende vakantie, is de jaarbeurs van Leuven een mooie uitloper om de zomerse stemming nog even te behouden en een dagje eropuit te trekken naar het mooie Leuven en er leuke ideetjes op te doen voor het najaar decor in je binnen- en buitenruimte, want de herfst en winter beloven warm en gezellig te worden.

De jaarbeurs die reeds aan haar 71ste editie toe is, start op zaterdag 26 augustus en loopt tot en met zondag 03 september. Een hele week rondsnuffelen dus in de laatste nieuwe trends op interieurvlak.

Op niet minder dan 5500 m2, aangevuld met nog eens 6500 m2 paviljoenen, kan je er een hele dag terecht voor alles wat met huis en tuin te maken heeft. 12000 m2 woonplezier dus.

De meer dan 200 exposanten stellen er een ruim aanbod voor, gaande van keukens tot whirlpools, ramen, deuren, de laatste nieuwe verwarmingssystemen, nieuwe soorten woningbouw, beveiliging, maar ook alles wat nieuw op de markt is betreffende decoratie.

Niet enkel kan je tijdens de jaarbeurs genieten van aantrekkelijke prijzen, je kan ook mooie waardebons winnen, om het najaar gezellig in te zetten. Elke dag ontvangen de bezoekers een persoonlijk kraslot, waarmee ze onder andere een leuk weekend, reis of geschenkenpakket kunnen winnen.

De beurs staat garant voor afwisseling en heeft voor ieder wat wils. Zo ontvangt men op dinsdag 09 augustus de dames, op de dag van de dames, die dan extra in de watten worden gelegd met gratis toegang, twee krasloten en andere leuke attenties.

De kleinsten worden niet vergeten, want op woensdag is het dag van het kind, met allerlei leuke bezigheden voor kinderen; er is trouwens ook doorheen de beurs, gratis kinderopvang voorzien.

Na de kleinsten zijn ook de 55-plussers aan de beurt; op donderdag 31 augustus krijgen zij een volledig pakket op maat aangeboden en krijgen ook zij gratis toegang tot de beurs.

Op vrijdag 01 september kan je ook ’s avonds komen genieten; dan vindt de nocturne plaats van 14 tot 22 uur, waarbij aan de ingang een lekker aperitief wordt aangeboden en je kans maakt op tal van prijzen, die te winnen zijn via krasloten.

Alle andere dagen, is de beurs toegankelijk van 14 tot 20 uur en op zondag van 11 tot 18 uur.

Leuk initiatief:

Wie de auto thuis laat en met de fiets of het openbaar vervoer komt, maakt kans om een fiets te winnen.

Nog even kort:

WANNEER ?

Data

Van zaterdag 26 augustus tot en met zondag 3 september 2017.

Openingsuren

Op weekdagen en zaterdag van 14 tot 20 uur en op zondag van 11 tot 18 uur.

WAAR ?

De 71ste Jaarbeurs Leuven vindt plaats in en rond de Brabanthal, Brabantlaan 1, te 3001 Leuven

Brabanthal Leuven, ligt op 1 km van afrit 23 Haasrode van de E40.

Ontdek wie en wat je allemaal aantreft op de jaarbeurs:

http://www.jaarbeursleuven.be/

Opmerking plaatsen

Close