Exterieur Interieur

Beurs in de kijker: Wonen 2017

Beurs wonen 2017

Januari is nog maar pas ingezet, maar we zijn al volop bezig met het plannen en uitstippelen van de projecten voor het nieuwe jaar.

Velen onder jullie staan voor een de bouw van een nieuwe woning of hebben grote plannen om hun bestaande woning te verbouwen of te herinrichten.

Januari is dan ook de maand om die plannen vorm te geven. Tal van bouwbeurzen, openen de deuren om de (ver)bouwlustigen te ontvangen en heel wat exposanten zetten er weer hun beste beentje voor om ze bij te staan met raad en daad.

Op het eind van de maand zijn de Nekkerhallen in Mechelen ‘the place to be’ voor de beurs Wonen 2017 als je advies nodig hebt of ideeën wilt verzamelen over het nieuwe wonen of een frisse kijk wilt op hoe je je woning in een nieuw jasje kunt steken.

Beurs wonen 2017

Van 28 januari tot 5 februari kan je je komen verbazen over de laatste nieuwe trends en technologische hoogstandjes en daarnaast kom je er alles te weten over wat er nieuw is op de bouwmarkt.

Het thema dit jaar op de vernieuwde editie van Wonen is, hoe kan het ook anders, hout en natuurlijke materialen.

Het nieuwe wonen staat dan bij velen ook in het teken van de natuur binnenhalen, waarbij hout een grote factor is; hout gecombineerd met andere natuurlijke materialen, die een heel warme en serene sfeer creëren.

beurs wonen

Op de beurs kom je er dan ook alles over te weten en kan je je licht opsteken bij de meer dan 240 exposanten, die elk in hun eigen specialisatie, je als consument verder kunnen helpen, om jouw persoonlijke nest uit te bouwen.

Zo kan je er gedurende negen dagen terecht voor al je vragen rond slimme domotica, de meest trendy keukens en badkamers, energiezuinig bouwen, de nieuwste bouwmaterialen, verlichting, diverse interieurcollecties enzovoort.

De vakmensen ter plaatse denken met je mee als het gaat om het plaatsen van of het verwerken van onder andere: bakstenen, hout en parket, maar ook al je zorgen rond het plaatsen van badkamers, keukens, verwarming en elektrische installaties, worden vakkundig besproken en behandeld.

In de afdeling “Hout en Habitat”, kan je al je vragen kwijt over houtskelet- en massiefbouw, constructiehout, binnen- en buitenschrijnwerk, parket, trappen en deuren, maar ook de droom om een sauna, nieuwe kachel of poort te plaatsen, komt er gegarandeerd aan bod.

beurs wonen

Kortom, je krijgt tal van ideeën en nieuwe inspiratie om mee te nemen naar huis, waar je rustig de tijd kunt nemen om alles uit te werken en in kaart te brengen, voor jouw persoonlijke (ver)bouwproject.

Place to be:

Nekkerhal – Brussel Noord

Plattebeekstraat 1

BE-2800 Mechelen

Wanneer?

  • Van zaterdag 28 januari tot en met zondag 5 februari 2017
  • In het weekend: 11u tot 18u
  • Op weekdagen: 13u tot 18u
  • Op vrijdag 3 februari, nocturne: 13u tot 22u

Info

info@wonen.be

https://www.facebook.com/wonenbeurs

+32 (0)9 241 92 1

Meer weten over tickets?

http://www.wonen.eu/

Close
/* ]]> */