De weerkundige lente is al een feit en nog even en ook onze eigen kalender geeft vrij spel aan de lente. Het is dan ook hét seizoen voor nieuw leven in de tuin.

De natuur herleeft en dat zie je aan bloemen en planten die volop uit de grond schieten. Tijd dus om de tuin in te duiken en alles in orde te brengen voor het nieuwe tuinjaar.

Heb je nog maar pas een nieuwe tuin aangelegd of zoek je nieuwe inspiratie voor je bestaande tuin? Dan kan je terecht op één van de eerste tuinbeurzen van het land.

In Kortrijk verwelkomen ze tussen 10 en 12 maart de lente met open armen en dit op TUINEXPO 2017.

Je wordt er als bezoeker ontvangen op de eerste indoor tuinbeurs van het jaar. Laat je inspireren door de allernieuwste tuintrends, tuindesign en tips and tricks.

Nog meer dan vroeger, wordt de tuin een belangrijk onderdeel van onze woon- en leefomgeving. Dit vertaalt zich dan ook in tal van nieuwe trends en ideeën op het vlak van ontspannen, spelen, entertainen en werken in de tuin.

TUINEXPO stelt de nieuwste materialen en producten voor die deze editie bepalen en tal van experts met kennis ter zake, staan klaar om jou als bezoeker, te voorzien van advies en hun nieuwste ideeën met je te delen.

tuinxpo

Kom gezellig rond snuisteren en inspiratie opdoen in de diverse groenzones en demotuinen en stel al je tuinvragen aan de exposanten ter plaatse.

Nieuw in deze editie van TUINEXPO, is de testzone. Hier kan je zelf de nieuwste tuinmachines uitproberen. Hal 5 is het toneel voor een testparcours van onder andere grasmachines, zitmaaiers, kettingzagen, tuinmachines op batterijen enzovoort…Kijk, probeer en vergelijk en kies de juiste tuinmachine voor jouw tuinwerk!

Maak ook kennis met de Vurigste school en leer alles over biotechnische wetenschappen, kom knuffelen met dieren en genieten van bloemendemonstraties op de verschillende voorstellingen.

Ben je geïnteresseerd in natuurlijke en duurzame speeltuigen in de tuin? Op TUINEXPO kan je terecht voor de nieuwste Natureplay ontwerpen van boomhutten, speelhuisjes, zandbakken enzovoort voor klein en groot. Kom de speeltuigen uitproberen op de beurs.

tuinxpo

In het kwekerspaviljoen vindt je weer de nieuwste bloemen en planten die je hier rechtstreeks kunt aankopen.

Van tuin tot decoratie, je ontdekt het hier allemaal op volgende dagen:

Vrijdag 10 maart 13:00 – 20:00

Zaterdag 11 maart 10:00 – 18:00

Zondag 12 maart 10:00 – 18:00

 

Waar?

Kortrijk Xpo

Doorniksesteenweg 216

8500 Kortrijk (België)

De toegang is helemaal GRATIS!

Bron: http://www.tuinxpo.be/

Comments are closed.

Close