Exterieur

Beurs in de kijker: Countryside 2017

countryside 2017

Als je denkt dat er in de herfst en wintermaanden niks meer te beleven valt in en om het huis, dan zal de volgende beurs je zeker overtuigen van het tegendeel.

Het is alweer voor de 23ste keer dat Countryside zijn deuren openstelt voor een vijfdaagse ontdekkingstocht in de wereld van wonen en authentiek leven.

De bekende lifestyle beurs stelt er elk jaar een uitgebreid aanbod voor, in de categorieën huis en inspiratie, groen en tuin, koken en proeven, reizen, uitstappen en vakmanschap. Kortom, je vindt er alles wat je nodig hebt om van je leefomgeving een oase van rust en gezelligheid te maken en je ontdekt er nieuwe uitdagingen om vakanties en buitenactiviteiten te beleven.

Buitenleven staat dan ook centraal in deze editie van Countryside, omdat we steeds meer en langer buiten vertoeven. Je kan er nieuwe activiteiten ontdekken om buiten uit te oefenen, maar daarnaast leer je ook hoe je van je binnenruimte een groene oase maakt en de natuur een stukje dichter bij huis brengt. Zo zal je kunnen kennismaken met nieuwe manieren van outdoor reizen en sporten, maar ook met het gebruik van natuurlijke materialen in je leefomgeving, om de groene toets te versterken.

Meer dan 250 exposanten helpen je daarbij en stellen hun nieuwste collecties en ideeën aan je voor in een aangepast herfstkader en met een bezoekersaantal van gemiddeld 30 000 per editie, belooft het ook dit jaar weer een opmerkelijk gebeuren te worden.

Enkele thema’s die in de kijker zullen staan tijdens de vijfdaagse, zijn onder andere ‘weg van de wereld’, waar je kan kennismaken met nieuwe manieren van kamperen, met onder meer het slapen op het dak van je eigen wagen, met veel handige tips en tricks.

Ben je toe aan een herinrichting van je interieur?

Dan biedt de beurs je alles op het vlak van binnenhuisdecoratie, met de nieuwste verfkleuren voor 2018, waarbij de nadruk ligt op kleuren die verschillende sferen creëren naar gelang de lichtinval.

Daarnaast kan je er de leukste accessoires shoppen, zoals gepersonaliseerde kussenslopen, zuurstofplanten die je binnenruimte zuiveren enzovoort.

Maar je kan er ook de meest leuke ideeën opdoen om je woning die landelijke stijl te geven die je al zolang zocht en wie graag een moestuintje wil, maar niet de ruimte heeft, kan op de beurs kennismaken met slimme minimoestuintjes voor kleine ruimtes.

Kortom, wil je alles weten over binnen-en buitenleven, landelijk wonen, decoratie, tafeldekking, vakmanschap en gewoon authentiek leven?

Bezoek dan zeker Countryside.

Wanneer?

Woensdag 1 tot en met zondag 5 november 2017

Avondshopping op vrijdag

Die dag is de beurs open van 10u tot 22

Alle andere dagen open van 10u tot 18u

Waar?

Maaltekouter 1

9051 Gent

Meer weten?

http://www.countryside.be/nl

Close
/* ]]> */