Het najaar is de perfecte periode voor allerlei interieur- en decoratiebeurzen. Met het eindejaar in zicht, zijn we dan ook steeds op zoek naar nieuwe inspiratie om van onze thuis een gezellige haven te maken. De naam Cocoon zegt het dan ook allemaal en is gebaseerd op het effect dat we tijdens de koudste maanden van het jaar willen creëren, namelijk cocoonen temidden van de warmste kleuren, stoffen en decoratie.
Daarom richt Cocoon zich dan ook voornamelijk naar het brengen van inspiratie voor de herfst en wintermaanden.

 

 

Het thema dit jaar is Eclectic Chic, waarbij verschillende woonstijlen gecombineerd worden tot een bonte mengeling van meubelen en decoratie geïnspireerd op vintage en barok met een moderne toets en waar ook exotische details een plaatsje krijgen. De eclectische woonstijl straalt dan ook pure levenslust uit met een verfijnd en extravagant randje. Levensgenieters zullen dan ook als een blok vallen voor deze woonstijl. Laat je verrassen door de ongewone combinaties die je interieur een unieke uitstraling geven. Het sprookje van duizend- en- één nacht komt al snel voor de ogen, bij het zien van al dat nachtblauw, geelkoper en velours.

Vooral tijdens de eindejaar periode zal het voor velen een beetje luxueuzer mogen, waar dit thema natuurlijk perfect past. Je kan op Cocoon ook al je eerste eindejaar inkopen doen en allerlei ideeën opdoen voor het optooien van de kerstboom, het aankleden van de feesttafel en het inpakken van de kerstgeschenken.

Daarnaast kan je in het Decolab terecht om zelf een moodboard samen te stellen en wordt je daarbij geholpen door kenners uit de decoratiewereld, die je tal van inspiratie aanbieden om het perfecte interieur voor jou te vinden.

Wie graag ideeën opdoet om het kerstdiner over een heel andere boeg te gooien dit jaar, kan op de beurs dagelijks terecht voor een portie showcooking, waar tal van chefs je hun meest creatieve feestdiners uit de doeken doen, die je ook zelf kan uittesten en proeven en dit elke dag om 11u30, 13u00, 14u30 en 16u00; op vrijdag 24 november ook om 17u30, 19u00 en 20u30, met afspraak in Paleis 9!

 

Heb je honger of dorst gekregen van al dat koken en shoppen? Dan kan je in de koffie en foodbar en in de champagnebar terecht voor een natje en een droogje.

Ook al zo’n zin in het eindejaar?
Kom dan snel een kijkje nemen:

  • Van zaterdag 18 tot en met zondag 26 november te Brussels Expo.
  • Van zaterdag 18 tot en met zondag 26 november 2017: 11 > 19.00
  • COCOON Night vrijdag 24 november 2017: 11 > 23.00
  • Avant-Première vrijdag 17 november 2017 (alleen op uitnodiging): 17 > 23.00

 

Meer weten? http://www.cocoon.be/fr

 

Opmerking plaatsen

Close